Sayfa 224/917 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Sevgili khan07, bence sizin kastınız var kutpo’ya. Bilanço öncesi burda bir sürü olumsuz yazı yazdınız aynı olumsuz tutumunaza muhteşem gelen son çeyrek karından sonra dahi sürdüyorsunuz. Ben sizin iyi niyetinizden şüphelenmeye başladım. Burda bilanço öncesi sizin yazdıklarınzdan etkilenip bir çok insan hisse sattı veya alamadıysa vebali boynunuza olur. Hissenin speğiseniz yazdıklarınızın sizin için bir anlamı olabilir ama benim için hiç bir değeri yok!!!

2.  Alıntı Originally Posted by shahzada Yazıyı Oku
    Bilanco aciklandiktan sonra neden yukseldi o zaman.
    Kardeşim kusura bakma ama bu sorudan hiç bir şey anlamadım.bilonço iyi geldiği için yükseldi de niye sordun bilmiyorum

Kütahya Porselen’in faaliyet karındaki olumlu ivmelenme devam ediyor. Kütahya Porselen 3Ç17’de 15 milyon TL net kar rakamı açıkladı. Geçen sene bu rakam sadece 9 milyon TL idi. Satışlarının hemen hemen yarısı ihracat olan şirketin güçlü dolar ve artan satış hacmi sayesinde cirosunu yıllık bazda %50 arttırdığı gözüküyor. Doğalgaz fiyatlarındaki yatay seyir, TL bazlı işçilik ve diğer maliyetler ve üretimde verimlilik artışı sayesinde FAVÖK marjını aynı dönemde %12’den %16.4’e çıkardığını düşündüğümüz şirket FAVÖK rakamını da ikiye katlayarak 16 milyon TL’ye taşımış. Şirketin operasyonel karlılığındaki olumlu ivmenin yarınki hisse performansını olumlu etkilemesini bekliyoruz. Son iki çeyrekte görülen pozitif trend devam ettiği takdirde şirketin mevcut piyasa değerinin FD/FAVÖK bazında 5.4, F/K bazında 6.5’e işaret ettiği çarpanları da makul sayılabilir.

süper bilançodan sonra şirket raporları gelmeye başladı

4. Forum şenlenmiş, KUTPO bilançoyu düzeltti ky cının neşesi geri geldi. 1 yıldır zarar da bekleyen bir çok arkadaş var. Bekleyemeyip zararına çıkan var. Bu bilanço ile biraz kendini toparlayacağa benziyor. Hisseye alıcı geldikçe yukarı daha hızlı ivmelenecektir. KUTPO endekse ters hareket etmeyi sever..

5. Kendi adima ben kutpoda kilitlendim,dustukce maliyeti dusurmek icin aldim duseduse 6.70maliyete dustum.sayin kazancli vardi burada bir zamanlar kendisinin iyi bir takipcisi idim. Kendisi sayesinde ciddi kagitlar bilgiler karlar elde ettim. Ama kendisi 2017yilinda birakiyorum dedi ve kutpo da bataga battim su an hala 10000tl zarardayim. Bana kagittan cikildiginda kar yada zarar ediliri o ogretti o yuzden 6.70i gorene kadar burdayim sonrasinda bir daha da girmem yatirima... umarim 6.70i ben gorurum sizlerde 16.70 i ama bence daha cok beklicez birlikte...

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. zararda olan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda zarralarını çıkarırlar herkes kazansın bekleyende kazansın bu bilanço ile yılbaşındaki bilanço daha çok önem kazandı

ytd degildri

Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    Kütahya Porselen’in faaliyet karındaki olumlu ivmelenme devam ediyor. Kütahya Porselen 3Ç17’de 15 milyon TL net kar rakamı açıkladı. Geçen sene bu rakam sadece 9 milyon TL idi. Satışlarının hemen hemen yarısı ihracat olan şirketin güçlü dolar ve artan satış hacmi sayesinde cirosunu yıllık bazda %50 arttırdığı gözüküyor. Doğalgaz fiyatlarındaki yatay seyir, TL bazlı işçilik ve diğer maliyetler ve üretimde verimlilik artışı sayesinde FAVÖK marjını aynı dönemde %12’den %16.4’e çıkardığını düşündüğümüz şirket FAVÖK rakamını da ikiye katlayarak 16 milyon TL’ye taşımış. Şirketin operasyonel karlılığındaki olumlu ivmenin yarınki hisse performansını olumlu etkilemesini bekliyoruz. Son iki çeyrekte görülen pozitif trend devam ettiği takdirde şirketin mevcut piyasa değerinin FD/FAVÖK bazında 5.4, F/K bazında 6.5’e işaret ettiği çarpanları da makul sayılabilir.

süper bilançodan sonra şirket raporları gelmeye başladı
    bilançodan sonra deniz yatırımın şirket analizi cironun yarısı ihracat bu çeyrekte de dövizdeki artiş karlılığı olumlu etkiler 50 MW kurulu güce sahip rüzgar enerjisi etkisiyle yıl sonu 45-50 trl kar bu çeyreğin en flaş bilançosu cuma yabancının tekrar alıma geçmesi herşeyi anlatıyor

Sayfa 224/917 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •