Son endeks once 97-99 sonra 120 muhtesem 32 euro iyi geceler
Son endeks once 97-99 sonra 120 muhtesem 32 euro iyi geceler
Gostere gostere asagi basma ihtimali bi tepe yapma ihtimali ? Sorun bende bende %50 yaparim..once 120 sonra 97 yaparsa daha cok shortcu dograr..
Bilgiye muhtaçlık ayrı birşey, “LOP HAZIR” yorum istemek farklı birşey!
Bana yazdırdıklarınızı okuyup sağda solda “caka” satacaklaradır Lafım.
Ortalık Guzudan Tavukdan ve Horozdan geçilmiyor. Ben onlara sinir oluyorum, bi de çıkıp “geopolitics” masalı çektikermi TAMAM!
Şu topikdeki gibi 3 tane BABA grafik koysalar hepsinin gözünün yağını yiyeceğim emme, nerdee.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Abi sen de az değilsin. Twitter’dan paylaştın forumdayım diye şimdi de yatın diyorsun . Gören bırakıp gider mi. Eski forumdan kentuf’un baba nın anılar sizin yazdıklarınızı okuyorum her yazı ayrı bi ışık yakıyor kafada . Haliyle bilen kaçırmak istemiyor.
Tekrar eline yüreğine sağlık.
Bildiğini “iddia” eden en kralına (her defasında TIRLARI doldurup gidiyormuş) buyur gel Forex’e (1/100 kaldıraç döneminde) diye ALENEN yazılı davetiye çıkardım forumlarda, Halen Çalı diplerinde saklanıyorlar!
Yok VİOP muş yok ...
Gel Forex’e, gir Futurelara dal S&P Future’u na göreyim seni de boyunun ölçüsünü de!
S&P Future larında Çok değil, 30-35 Puvan terse düştünmü! Hooop “Marjin Call” yiyorsun PARA SIFIRLANIYOR!
Yok öyle TIRLAR filan!
Sent from my iPhone using hisse.net
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
SP de oluşabilecek crash durumunda hortumcu dr parayı vurduğundan 20 yıllık hortumu değiştirir artık..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri