Sayfa 112/614 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 889 - 896 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by spekulaterist Yazıyı Oku
    Cimbeton hiç bir zaman erbosan gibi hareket etmez hatta çimbeton borsadaki hiç bir kağıdın hareket ettiği gibi hareket etmez fili dolaşımdaki adet 800 bin adet bunun zaten 500 bin lotununda satış maliyetleri 2011 yılının 60 TL si yani çimbeton yanlışlıkla o 60 lı rakamları bir kırarsa o 6 senin acısını öyle bir çıkartırlarki yatırımcılar :D aklınız hayaliniz kaça gideceğini tamin bile edemezsiniz :D
    Speğin eli ondan rahat maliyet 60 tl ...35 tl den rahat rahat top ceviriyor...bunlar öyle varlıktır ki hisseyi aşağı basarak ta para kazanırlar ...aldır maya fırsat vermez ... hisse az....gibi gibi vs... bırakın bunları...yeşil yatırım D grubunda şuan topu topu 5 dk işlem görüyor
    1 tl nin altın da topladılar da 2 tl den aldırmaya fırsat verdir medi.mi...1 tl den alan kazandı ..2 tl den alan kazanamadı mı..şuan 19 tl de ....niye d grubunda bir şirket bu hareketi yap tı ... kar ediyor.....adam gibi bir kar görmeden dalarsan bir 5 yıldaha speğin top cevirmesini izlersin...millete umut dağıtmayın...gercekleri hatırlatın..

2. ky akıl verenler bu zamana kadar nerdeydi ne olduda şimdi cmbtn yazmaya başladınız..

3. zarar eden senetleride gördük. bir zamanlar burce vardı. oda zarar açıklıyordu. 1 e 10 verdi gitti

4.  Alıntı Originally Posted by caziler Yazıyı Oku
    ky akıl verenler bu zamana kadar nerdeydi ne olduda şimdi cmbtn yazmaya başladınız..
    Benim ky ye akıl ver me gibi lüksüm yok ..burda ucacak kacacak diyerek speğin ekmeyine yağ sürenlere kızıyorum..var mı eliniz de veri ...sidik zoruyla kar acıkladı bu ceyrek ..yıl başını bir görelim ne olacak ....yok arsa parasını dağıtacak mış ...verecek iyi patron bunu 5 yıl önce sermayeye katardı...olmadık versiyonlar cevirmezdi..

5. O patronun ya da speğin sıçrayacak yeri kalmadı.5 yıl çevresindekiler onların keyfini beklerse orada öylece yarım yamalak üretim yaparak süs diye bekler.Alışmışlar böyle kağıtları asansör niyetine kullanmaya çöreklenmişler.Çünkü alıp başını gitse onlar değil yatırımcı nemalanacak.Belli bir miktar ile ver al ver al.Böyle bir düzen kalmadı.Bu tahtadaki uyanığın bilgisine.

6. Bende bunu söylüyorum bırakın spek çöplüyün de oyalansın...yok kacacak yok arsa parası gibi gibi gecin bunları..var mı kar. Karların deva mı gelecek mi ona bakın...egeen neden 300 tl sermayesi 3.2 milyon... 3 ceyrek 87 milyon kar var...bunlara bakın yok kacar biz yakalamakta zorlanırız...egeen bir anda mı kacmış ...speğin ekmeyıne yağ sürmeyin

7. Ben size katılmıyorum.Ben alırım malı bir ömür boyu güneş yüzü bile görmez gerekirse.Speğin ekmeğine ben yağ sürmem aksine işine taş koyarım.Bunca yıl zorla baskılanan hissede hiç kimse yatırımcılara hayalcilik yapıyorsunuz diyemez.Spek açsın dolar bazlı grafik bakıp bakıp haline ağlasın.Onun durumu da sizin varsaydığınız gibi çok parlak değil.

8.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Hocam. Bu güzel memleketimin patronları bu parayı okuz pokuz yapamazlar mı diyorsun..mevzuatlarda patronlar icin bir 3 cü yol olmadığını emin misiniz ..ky nin vebalını almayalım..sonra[emoji57]
    Vebal almak o kadar kolay mı;

Biz gördüğümüzü kanunu kitabı yazıyoruz vebal alıyorsak,hisse üzerinde baskı kurup bu durumdan medet umanları ALLAH bildiği gibi yapsın..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

Sayfa 112/614 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •