Sayfa 313/1001 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben daha önce citi-bireysel de bunu yapıyordum , aylık %15 e varan prim alıyordum........ Öngörüler iyi olursa çok güzel faiz kazanılıyor..........
    bu tür bilgileri burada paylaşmak dolar taşıyanlara daha çok kazanç sağlar..
    ben de yapmışlığım var.. ama en çok euro usd pariteler arasında çok büyük kazançlar sağladım..
    defalarca burada ikaz etmeme rağmen son euro yükselişinde 5 bin dolar ile kar ile ayrıldım..
    kazancın büyüğünü kaçırdım.

2. HALİL REÇBERâ€
    @HalilRecber
    2 sa.2 saat önce
    Daha fazla
    Daha 6-7 hafta önce Yabancı Raporları ve Kurumlar ve içimizdekiler $ için 3.150-3.250 kalıcı düşüşten bahsediyordu ��Bugün bakıyorum Heryerde bu cenah iç ve dış ��$ ve TCMB'nin açıklamalarını $ tarafında Felaket be 4,5-5 olarak yoruluyorlar.����bence 3.300-3.150 için iyi işaret

3. ...........

4. son 10 yılda Sahtekarlık ve Riyakarlık büyük çoğunlukla Belediyeler, TAPU, ve Yapı Denetim Kurumları sayesinde GayrıMenkul sektöründe döndü. Şimdi tarağı tutma zamanı GayrıMenkul sektöründe! Belediyelerdeki, TAPU daki, ve Yapı Denetim Kurumlarındaki usulsüzlükleri ve kanunsuzlukları bakalım nasıl temizleyecekler? FETÖ den bin beter burumda hepsi.

arasıra güzel şeyler de olmuyor değil. bir kaç iyi haber paylaşalım da içimiz ısınsın hafiften. sahtekarlık ve riyakarlık olmayan işler iyi yapılıyor. topluma ve devlete faydalı oluyor.

Tayland 100 kişilik pilot heyetiyle Atak helikopterini inceledi

http://www.bloomberght.com/haberler/...erini-inceledi

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yapmayın başkan.. hadi yaptıklarına geri zekalılık demeyelim de uyanık geçinmeydi diyelim de kime güvenip böyle hareket ettiler cidden merak ediyorum !... Hayır kime güvendikleri bellide şimdi söylesek vay vatan hainliğimi yapıyorsun olacak neyse düşenin dostu olmaz zaten o yüzden FUTBOL takımı tutar gibi ( sayın bahrinin bize yakıştırması olmuş ) DOLAR tarafını boşunamı tutuyoruz !...

5. Çin'i alışveriş için çok sık kullanan biri olarak herkese Cepteteb'in kredi kartını öneririm. Kart ücreti yok, ödemelerde usd ve euro hesap kesimi alabiliyorsunuz. Cepteteb hesaba da bağlı olduğu için hesaptaki dövize günlük faiz alıyorsunuz. Ben para tutmam derseniz de hemen hemen tüm atmlerinde nakit döviz çekme ve yatırma işlemi de yapabiliyorsunuz. Kredi kartını aldığınızda ana kartı internet kullanımına kapatın, sanal kart açıp alışveriş öncesi mobilden limit belirleyin yeter. Bu hizmeti veren en fazla 3-4 banka vardır; ama cepteteb dışında ücretsiz olan yoktur galiba.

Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    HALİL REÇBERâ€
    @HalilRecber
    2 sa.2 saat önce
    Daha fazla
    Daha 6-7 hafta önce Yabancı Raporları ve Kurumlar ve içimizdekiler $ için 3.150-3.250 kalıcı düşüşten bahsediyordu ��Bugün bakıyorum Heryerde bu cenah iç ve dış ��$ ve TCMB'nin açıklamalarını $ tarafında Felaket be 4,5-5 olarak yoruluyorlar.����bence 3.300-3.150 için iyi işaret
    bi kamar bi jöleli bide bu doalr tahminlerinde harbi altlarına ettiler
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bi kamar bi jöleli bide bu doalr tahminlerinde harbi altlarına ettiler
    Geçen hafta birisi reçberin yorumunu paylaşmıştı, parite 1.17 olur dolar 3.6 gibi fitat olur diye..

GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yol açık Yola çık.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben tedbiren 30 doların üzerinde sipariş vermiyorum, ama geçmişte 60-70 dolarlık ürünün de aradan kaçtığını biliyorum. 30 doların üstü riskli. Ürün boyutları da önemli. Kanunen 30 euro sınırı var sanırım.
    Kanunen 75 euro gümrük sınırı var, fakat aynı üründen 3 adetten fazla getirirseniz, o da geçerli değil.

Bazen de gümrükçünün inisiyatifine kalıyor, her şey.

1 Kg. üstünü mutlaka açıyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 313/1001 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •