Sayfa 214/538 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by cerensu60 Yazıyı Oku
    Ya arkadaslar hem diritten zatar hemde misrtralden bu dirit sayfasinda yazan yok diriz hakkında bilgisi olan yokmu ne olur sizce

SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mistral için şunu deyim zarardaysanız mutlaka kara gecersiniz beklerseniz. Diritide bilirim orda birileri hisse toplamaya calışıyor sanırım arada bakıyorum güniçi.

Alıntı Originally Posted by Exprodigy Yazıyı Oku
    Dön dolaş aynı yere geliniyor...bu projenin maliyeti 340 milyon tl...2011 temel ayma...o dönem için 150 milyon dolar diye lans edilmişki kurda teyit ediyor.
     Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Sn.iki gözüm borsada 7 yilini vermis biri olarak bir haftadir msgyo hissesindeyim.bir boktan anlamayan birisi olsam yarin sabahtan zararina elimdeki hisselerin hepsini satar cikardim.dun aksam bir soru sordum.biste sermayeye gore karliligi bu kadar yuksek bir sirket varmi.varsa bilgilendirin kafama yatarsa ona gececem.4 gundur düşünüyorum.nerede sıkıntı var diye.sermaye dusuk kar 100m olsa bile gelecek vadediyor peki neden düşüyor.bilancoda veya izahnamede benim atladigim sizin gördüğünüz farkli bir durum varmi diye.borsada tecrubeler herkeisin farklidir.olmaz diye birsey yoktur.ama arkadaslara acizane buradaki yorumlari okuyarak ne hisse alin nede satin derim.burasi bilgi paylasim yeri.y.t.d.
    Değerli üye Exprodigy yukarıdaki alıntımda yorumda bulunmuş.Bu yorum önemli.(bencede)

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Değerli üye yukarıdaki alıntımda yorumda bulunmuş.Bu yorum önemli.(bencede)

YTD
    lanse edilen yerler gazete haberleri bunu da gozden kacırmayın

bilirsiniz proje tl ise bile haberler usd uzerınden yazılmıs olabilir

bilemiyorum

bişeyler ters gıdıyor ama
    dedıgım gıbı buradayız. bu fılmın sonunu görecem

4.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Mistral için şunu deyim zarardaysanız mutlaka kara gecersiniz beklerseniz. Diritide bilirim orda birileri hisse toplamaya calışıyor sanırım arada bakıyorum güniçi.
    Kardesim dirit 1 tlden bedelli yapti satilmayan payları 17 ve 20 sinde 1 tl den aşşagı olmayacak şekilde satışa sunacak ama hisse 95 kurusta kim alırki 1 tl den bugun gun boyu sattilar son anda 95 kurusa 400 bin alış girdi anlamak mümkün degil sizin gòrüsünü nedir kap haberlerine gore ne olur bu durit

5. Evet cok fazla kafa karisikligi oluyor.mumkun mertebe herkes kendi kararini kendisi versin kimse kimsenin zararina veya karina ortak olmuyor.o yuzden yapilan yorumlarda bile vebal olabilir.dusmez dersin duser cikmaz dersin cikar.tahta sahibi ve patron bilir ne yapacagini.herkese hayirli geceler.y.t.d.

6. Akmerkez gyo ile kıyaslama yaparsanız! Hissebaşı karı 2 lira ödenmiş semaye msgyo ile nerdeyse aynı ve halka açıklığı da %18 buna rağmen hala bir diyeceğiniz varsa... YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by cerensu60 Yazıyı Oku
    Kardesim dirit 1 tlden bedelli yapti satilmayan payları 17 ve 20 sinde 1 tl den aşşagı olmayacak şekilde satışa sunacak ama hisse 95 kurusta kim alırki 1 tl den bugun gun boyu sattilar son anda 95 kurusa 400 bin alış girdi anlamak mümkün degil sizin gòrüsünü nedir kap haberlerine gore ne olur bu durit

Zaten diritin spegi alır 1 tl den o satılmayan lotları. Heralde galip işlem yapıyodu bi ara onda..

8.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Sen bu işi bilmiyosun borsadan uzak dur bence adam kredi cekip temettü dagıtcam demiyor karımdan dagıtcam diyor..
    Ben çözdüm kardeşim
    Bilgi "0"
    Senet sayısı "0"

Olayı bitiren çümle
    "Kredi alıp kâr dağıtan şirketler"
    What did he say?
    Bir tane örnek göster(emez)?
    Neyse neyse: iki gözüm iki çeşmem unfollowu yedin

Sayfa 214/538 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları