Diritin spegi alırsa satılmayan lotlari asıl dirit yukselirmi alacaksa bir beklentisi var demektir glryh bugun bedellide satamadigi lotları satısa cikardi 5 lot satılmis sadece diritte ayni olmaz isallah
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadas akmerkezi ornek vermis bende inceledim.bilgim olsun diye.sizlerinde gormenizde fayda olabilir.sermaye ve karlilik+ temettu sirketleri borsada ayakta tutandir.msgyo da boyle olacak diye kaide yok.insallah olurda zararda kimse kalmaz.tekrar hayirli geceler.y.t.d.
Anlaşıldı bazı arkadaşlar düşerken felaket tellallığı ile görevlendirilmiş. Yukarı giderken de Icetea diye bir başka vatandaş vardı o da öve öve bitiremiyordu! Kusura bakmayın bundan sonra her ikinizide engelliyorum... YTD.
Çarşı kendi mülkü kira amaçlı bilançoda ne diye hangi kalemde kaç para gözüküyor ve arsalar kaç TL'den bilançoda hangi kalemde görülüyor kaç para olarak iki gözüm son olarak şirket borçunu son altı ayda kaç para ödemiş,kaça indirmiş ve hangi kaynaktan özellikle, bilgilendir bizi bir zahmet aydınlat forumu.....
Kalben teşekkürler cevap verirsen eğer
ytd
Ben dim kesinlikle doğru olmaz.Maşallah her hisse işlem gördüğü fiyatın 3 te birine gelirse alırım modundasın.Bak sana söz bende hiç alasım yok ama ISGYO 0,4-0,45 olursa alıcam sırf senin hatrın için.
Arkadaşlar kusurabakmayın halka arz fiyatının altında günlerce işlem görmüş almamışsınız.5,5 almayıp 10-12 ye hisse alıp serzenişte bulunmak olmaz.Patron uyanık adam ne yapsaydı halka açılmadan önce kar ettirip % 25 vergi mi ödeseydi.
Yer İmleri