Sayfa 157/652 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. gentaşta düzeltme süreci hemen hemen tamamlandı diyebilirim...hisse 1,51 i aşağı kırmadı..işlem hacmi de şu saat itibari ile 1,3 milyon tl civarı...hissede in cin top oynuyor....neredeyse terkedilmiş havası var...işte hissenin dinlenmesi için olması gereken buydu...artık topiğin de sakinleşmesi gerekiyor...

bu gün sürecin sonuna geldik...artık bende bir kenara çekileyim ve topikte sesizleşsin...bu süreçten sonra tekrardan yukarı hareketlenme bekliyorum...şu anda hisse neredeyse dip yapmış oldu..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gentaşta düzeltme süreci hemen hemen tamamlandı diyebilirim...hisse 1,51 i aşağı kırmadı..işlem hacmi de şu saat itibari ile 1,3 milyon tl civarı...hissede in cin top oynuyor....neredeyse terkedilmiş havası var...işte hissenin dinlenmesi için olması gereken buydu...artık topiğin de sakinleşmesi gerekiyor...

bu gün sürecin sonuna geldik...artık bende bir kenara çekileyim ve topikte sesizleşsin...bu süreçten sonra tekrardan yukarı hareketlenme bekliyorum...şu anda hisse neredeyse dip yapmış oldu..
    Bu yorumumdan yarım saat sonra hisse 1,56 yı görecek şekilde hareketlendi...önümüzdeki dirençler 1,59 1,62-64 dirençleridir...buraları geçilecek olursa 1,81 defter değerine kadar direnç yok..sonrasında 2,00 2,50 3,00 gibi dirençler söz konusu olacaktır...ya sabır diyelim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Son bir ayda yatırım finansman 1.170 bin lot artmıs takas.city 398 bin artmıs.osmanlı aldığını tutuyor 818 bin lot var .garanti satmıs 1.6 milyon lot.teb satmıs 700 bin lot.

4. Bilanço dan önce 1.5 2 milyon TL işlem hacmi ile stabil iken bu gün işlem hacmi 3.5 milyon TL olmuştur. .bilançodan sonra her gün bu şekilde birbirine yakin İşlem hacmi ile çıkması olumludur.

Bu gün ağırlıklı ortalaması 1.53 iken gentaş 1.55 ten bir kapanış yapmıştır. Bu kapanış hissenin yarın da çıkması için uygun bir ortam sağlamıştır.

Kısacası bu günkü kapanışı çok beğendigimi söylemek isterim. ..

Satis baskısının tam olarak bitmesi için 1.59 ün geçilmesi gerekiyor.bence hisse buna çok yakın

5. Belki aynı şeyleri yazacağım ama;
    Hissedarlardan bu günlerdevsatış bekliyordum, gelmemesi tek başına en önemli pozitif gelişme.
    Güzel mali tabloları ve potansiyeli gören küçük veya kurumsal yatırımcı eninde sonunda hak ettiği değere gelene kadar ilgiyi ve takibi sürdürecektir.
    Sanki bir kaç ay daha sabır göstermek gerekir gibi geliyor bana.
    Her ne kadar 3. Çeyrekler geleneksel olarak gentaşın en iyi çeyreği olsada , yıl sonu itibariyle konsolide kar rakamı 40 a yaklaşabilir.
    En azından düzenli bir işi, yurt içi ve dışı pazarı, kalitesini ispatlamış bir markası var. Düzenli temettü dağıtıyor....
    Tek eksiği burada cirit atan bir speği yok.
    Bu da belki daha hayırlı bir seçenek. Zamanla göreceğiz.
    Ben en az defter değeri kadar bir hedefin çok normal olduğunu düşünüyorum.

6. Yarın için günlük düşünenler için
    1.49-1.52 destekler
    1.57-1.59 dirençler.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Eski goz agrımdır.. geri geldim... şu anda finansallara göre büyük potansiyel iceriyor.. sabretmek lazım... borsanın en ucuz ilk 3 ünde.. ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 157/652 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •