Sayfa 329/1001 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Allahtan alicenap vatandaşlar eski alışkanlıklarından kolay kurtulup trade değişikliğini hemen kavrayamadı , TL de mevduat yapmayı kesmedi, yoksa memleket çoktan duvara vurmuştu , inkıtaları oynamaya lüzum kalmayacaktı.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ulan yaktın bizi Euro ,,,EURO yerine Dolar`a yatırım yapan bendenizi KERİZ ilan ediyorum. Neyse tek avuntum allahtan Tl de kalacak kadar da saftrik değilmişim yoksa halim nice olurdu.
    öyle deme benc hocam.... benim gibi hem EURO hem USD hem TL de olanlara toptan giydirdin simdi

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Çiller döneminde FAİZ baskısı sonucu hazine bonosu ihalesi iptalleri neyle sonuçlanmıştı eskiler yeni nesil forumdaşlara bir hatırlatsın. Birde şu anki Türkiye o dönemdeki aynı Türkiye değil masalı var,peki şimdiki Türkiyenin DIŞ BORCU o dönemdeki Türkiyenin dış borcu kadar mı ? Dua edelim ki GLOBAL palyaçoluk devam etsin aksi takdirde babayı çok fena yeriz.
    Evet, global palyoçoluk devam ettiği için bugün faiz baskısı Çiller dönemindeki gibi bir krizle sonuçlanmıyor..yoksa çoktan ortam reis felan dinlemezdi..

Dedim ya globalde moda neyse ona uymak lazım..

Tekrar olacak ama örneğin İngiltere'de enflasyon geçen ay için %3 çıktı..ama BOE lütfetti 0.25 olan faizlerini anca 0.50'ye çıkarabildi..varın İngiltere'de mevduat yaptığınızı bir düşünün..

Theresa May hergün televizyona çıkıp faizleri düşürün dese ne olur, demese ne olur..

Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    öyle deme benc hocam.... benim gibi hem EURO hem USD hem TL de olanlara toptan giydirdin simdi

Olur mu sayın forumdaş, yatırımın ana ilkesi SEPET bunu yapan siz ve sizin gibiler hepimizin üstadı sayılırsınız. Kerizlik bize mahsus tek kalem kaldığımızdan. Kazancınız daim olsun.

5. Estf. sn Bora nin dediği gibi sadece elimizdekinin satın alma gücünü korumaya çalışıyoruz.
    Kazanmak için USD EURO alınmaz....
    Değerini korusa yeter

Derinlikler arkadaş pariteninde rontgenini çekebilirmisin, dolara takozu koydu,dolar küsküğü ne zaman vuracak acaba?

GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yol açık Yola çık.

Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Estf. sn Bora nin dediği gibi sadece elimizdekinin satın alma gücünü korumaya çalışıyoruz.
    Kazanmak için USD EURO alınmaz....
    Değerini korusa yeter

Bizlere az gibi gelebilir ama global ortamı düşününce, üstüne birde 3.5-4 dolar faizi almak Ortadoğu ve Balkanların en iyi yatırımı olabilir bu devirde..

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    euro nun, dolar karşısında 4-5 yıllık bir yükselişe başlaması için ; ne olması gerekir ?

bize etkisi ne olur ?
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=13841&page=28
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 329/1001 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •