Originally Posted by
lutfu001
Ellerinize sağlık Sn. T/A, dün piyasada bir şeyler olacak pozisyon azalttım demiştiniz yine haklı çıktınız tebrikler.
Teşekkür ederim...
Ben piyasanın döndüğünü önceki gün söyledim ve dün tuzak kurup yükseltmeye devam ettiler. Fakat ne yapsalar artık boşuna. Ok yaydan çıktı bir kere...
Yazdıklarımı aşağıya alıntılıyorum.... Benim haklı çıkmam hiç hoş olmuyor. Keşke yanılsaydım da düşüşler olmasaydı. Dün bir ara "acaba?!" dedim ama bugün haklılığım tescillendi...
ASELS 'da beni haklı çıkarttı ama elinde olan hatta yeni alanlara yazık oldu!!!

Originally Posted by
T/A
XU100...
Endeks 'de birşeyler oluyor. Ortalıkta görünürde ciddi bir sorun olmasa da görünmeyen sorunlar var gibi. "Beklenti bitti ,düşüşe geçti" demek isterdim ama pek öyle durmuyor. Önümüzdeki günlerde oluşma ihtimali olan bir sıkıntı/problem kaynaklı bir düşüş yaşadığımızı düşünüyorum.

Originally Posted by
T/A
O ve/veya belki de daha büyük bir sıkıntı. Ne olduğunu bilemiyorum ama bir sıkıntı olduğu kesin. Ayrıca bugün ASELS 'ın +5.89% prim yapması da düşündürücü. Hisseler her olumlu haberde çökerken bu hisse maşâAllah hiç takmıyor. Bu saatten sonra bu hisseye bulaşılmaz. Risk sınırlarını çoktan aştı!!!
Bu da bane farklı şeyler düşündürüyor!!!???
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri