Sayfa 170/652 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. hisse düşüncelerime göre bu gün tekrardan 1,77 i yoklayacaktır....geçecek olursa 1,80 leri test edecektir..sonra da gücüne göre 2,00 ları hedeflemek isteyecektir...bu hisse bir ralli sürecine de girebilir dostlar...çünkü son getirdiği süpriz ve güzel bilanço böyle bir potansiyel sunuyor...babalar isterlerse bunu yapabilirler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hisse düşüncelerime göre bu gün tekrardan 1,77 i yoklayacaktır....geçecek olursa 1,80 leri test edecektir..sonra da gücüne göre 2,00 ları hedeflemek isteyecektir...bu hisse bir ralli sürecine de girebilir dostlar...çünkü son getirdiği süpriz ve güzel bilanço böyle bir potansiyel sunuyor...babalar isterlerse bunu yapabilirler...
    süpriz kısmına katılmıyorum. hisse zaten 6 aylık bilanço da 2 yi hak ediyordu. ama ne hikmetse alınmadı. şirket patronu için zaman zaman olumsuz yorum okuyorum, bunada şaşırıyorum. adam bundan birkaç hafta önce tv de güney amerikaya satışlarından bahsetmiş, yatırımcıları memnun edeceklerini söylemişti. patron şirketi için çalışıyor, vatandaş istiyor ki hisseyi de yukarı götürsün, yanlış. şirket iyi çalışsın, er yada geç hakettiği fiyatlara gider.

3.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    süpriz kısmına katılmıyorum. hisse zaten 6 aylık bilanço da 2 yi hak ediyordu. ama ne hikmetse alınmadı. şirket patronu için zaman zaman olumsuz yorum okuyorum, bunada şaşırıyorum. adam bundan birkaç hafta önce tv de güney amerikaya satışlarından bahsetmiş, yatırımcıları memnun edeceklerini söylemişti. patron şirketi için çalışıyor, vatandaş istiyor ki hisseyi de yukarı götürsün, yanlış. şirket iyi çalışsın, er yada geç hakettiği fiyatlara gider.
    yatırımcıyı memnun edecem demişse o zaman patrondan yana bir korkumuz kalmadı...yatırımcısına kazandıran patrona ALLAH da bir o kadar fazla versin...hep sasa patronunu taktir etmişimdir...0,80 lerden ve zarar eden şirketi aldı yılda 200-300 milyon kar eden şirket haline getirdi...hisse fiyatı da 8,50 leri gördü...patron şimdilik de 14 milyar tl ye varan yatırımı için devletten teşvik bekliyor...başarırsa türkiyenin sayılı zenginlerinden olacak...sasa patronu yatırımcısından çok dua aldı..

bedua ve küfür yemektense bence insanlara faydalı olmak gerekiyor....bu arada patronun tv lere çıkıp güney amerikaya açılıyoruz bilgisi topikte paylaşıldığını hatırlamıyorum...bu gerçekten de çok güzel gelişme...o taktirde ihracat daha da artacak demektir...o vakit de daha güzel bilançolar gelecek demektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. hissede şu an dünün 1,67 ağırlıklı ortalaması destek görevi görüyor....hisse işlem hacmini düşürmeye çalışıyor...bir çeşit dinlenmesini yaptıktan sonra tekrardan yukarı yönelmesini bekliyorum....

5. çok bekletti ama %25 verdi... yeterli benim için..
    kalanlara bol kazançlar...

6.  Alıntı Originally Posted by sogul67 Yazıyı Oku
    çok bekletti ama %25 verdi... yeterli benim için..
    kalanlara bol kazançlar...
    hayrını görün dostum...yanlız biraz daha sabretsen tahmin ediyorum daha çok kazanacaktın...şahsen benim düşüncem budur...temel analiz bu hissenin daha çok gidecek yolu olduğunu söylüyor...daha dün dahi bir çok arkadaş 1,52-55 aralıklarından çok sıkılıp sattılar...ve satanlar ne yazık ki düşen endeksin gazabına uğradılar...şu anda burası bir çeşit güvenli liman görevi de görüyor...

7. gözlerin gördüklerinden umutsuzluğa kapılmamak lazım...mantığınız ve aklınızın gördüklerine güvenin....hisseler yüksek işlem hacimlerinden sonra dinlenme ihtyacı duyabilirler bunu son yorumlarımda sürekli söylüyorum...dinlenme hatta düzeltmeler de olacaktır...bu her hissenin uyguladığı bir süreçtir...çok da korkmamak lazım...umuyorum ki orta ve uzun vadede hep birlikte kazanırız..

8. bir kademe fotosu alsak dostlar...orada neler oluyor ?? gerçi ne olsa da fikrimiz bellidir ama yine de insan merak ediyor

Sayfa 170/652 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •