Sayfa 336/1001 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yoğun sermaye girileri hissediyorum ülkemize.

Gürül gürül bir ses duyuyorum.

Para, en akıllı, en hassas, ayağının ucunda bekleyen bir metadır.

Güven duymadığı yere girmez.

Girerse de balını almak üzere en sıcak haliyle gelir...

Uzun vadeli ve kalıcı yatırım yapmaz.

Bu şekliyle de yarardan çok zararı vardır.

Aynen glaser mermi gibi giriş deliği normalse de, çıkış deliği hayvanidir.

Büyük zayiat verir...

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Girsin çıksın möhim değil diyor,

niyet hayır ise akıbet de hayırdır diyor...
    sesli güldüm...

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yoğun sermaye girileri hissediyorum ülkemize.

Gürül gürül bir ses duyuyorum.

Para, en akıllı, en hassas, ayağının ucunda bekleyen bir metadır.

Güven duymadığı yere girmez.

Girerse de balını almak üzere en sıcak haliyle gelir...

Uzun vadeli ve kalıcı yatırım yapmaz.

Bu şekliyle de yarardan çok zararı vardır.

Aynen glaser mermi gibi giriş deliği normalse de, çıkış deliği hayvanidir.

Büyük zayiat verir...
    Evet bu konuda çok doğru bir yorum yapmışsın...
    Ekonomistler bunların farkındadır tahminimce ama hep kısa dönemli ve makyajlı planlar...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    CEMİL ERTEM: IMF `NİN ENFLASYON ENDİŞELERİ YERSİZ. NTV
    CEMİL ERTEM : TÜRKİYE`YE YOĞUN SERMAYE GİRİŞLERİ SÜRÜYOR. NTV

Bu durumda DOLAR alan ve tutanların eli yanacak demektir bak adamı dinleyin böyyük zat dır kendisi her sözü doğrudur.
    4. Murat'ın kasıklarında mantar çıkar, hemen fransız bir hekim çağrılır, hekim 4. Murat'ın kasıklarına bakarken bayılır. bunun üzerine 4. Murat derki:

Kaldırın şu gavuru zat i şahaneye maşallah desin yoksa nazar değecek..

ŞİMŞEK: PARA POLİTİKASINDAKİ SIKILAŞMA ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE ETKİLİ OLMAYA BAŞLAYACAK. BLOOMBERG HT

Buda sapıttı , demek politika böyle en eğitimliye bile aklım derken mokum dedirtebiliyor. Şimşek efendi acaba üniversite sınavlarında hiç havuz problemi çözmemiş mi ! Hani dolu bir havuzu A musluğu 1 saate doldururken B musluğu 2 saate boşaltır da sorarlar HAVUZ KAÇ SAATE BOŞALIR diye. Şimdi bir yandan sıkı para politikası diğer tarafta GEVŞEKMİ GEVŞEK mali politika hadi bakalım BU HAVUZ KAÇ SAATE BOŞALIR ?

Bende yoğun BENJAMİN girişleri hissediyorum eyyy! BENJAMİN geldiğinde 3 kere kapıyı tıklat...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    ŞİMŞEK: PARA POLİTİKASINDAKİ SIKILAŞMA ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE ETKİLİ OLMAYA BAŞLAYACAK. BLOOMBERG HT

Buda sapıttı , demek politika böyle en eğitimliye bile aklım derken mokum dedirtebiliyor. Şimşek efendi acaba üniversite sınavlarında hiç havuz problemi çözmemiş mi ! Hani dolu bir havuzu A musluğu 1 saate doldururken B musluğu 2 saate boşaltır da sorarlar HAVUZ KAÇ SAATE BOŞALIR diye. Şimdi bir yandan sıkı para politikası diğer tarafta GEVŞEKMİ GEVŞEK mali politika hadi bakalım BU HAVUZ KAÇ SAATE BOŞALIR ?
    dün de şunları söylemiş:

Şimşek, "... Vergi politikamızın bir boyutu gelir bir boyutu cari açığın yönetilmesi. Gelir Vergisi reformunu yaparsak, vergiyi tabana yayarsak dolaylı vergilere bağımlılık azalır." ifadelerini kullandı.

http://www.bloomberght.com/haberler/...ilgisi-artacak

15 yıldır iktidardaki bir partinin neredeyse bu sürenin tamamında ekonomi ile ilgili konularda karar alıcı makamındaki bir kişiden geliyor bu sözler. "vergi reformu" ya da "verginin tabana yayılması" konusundaki eksiklikler konusunda hala yüzleri kızarmıyor, genel ifadelerle sanki sorumlu kendileri değilmiş gibi lanse ediyorlar. Bu adamların bu kadar rahat at koşturmasının nedenlerinden birisi de muhabirler arasında soru sorma cesaretinin olmaması. halkın çoğu zaten sormuyor.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. belki kuveyt veya katardan buyuk para gelecek koca okumuş adamlar bunlar boş konuşmaz belkide imf verilen 5 milyar dolar geri alınacak o para rahatlatır.

yayalım

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 336/1001 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •