Sayfa 129/343 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Hadi say SN Puma 49 tane fanatıgı...Recep ıvefık filmindeki 300 tane balık yasar bu denizde repliği gb...ben alırım...Cb nin malını iştahla hemde...2023 dede varlık fonuna bagıslıcam tek şartım satmasınlar her yıl Gnl kurulda oy kullanma ve temettu halklarını kullansınlar birde her yıl İzmir vergı dairesı denetıme gitsın... Bedavadan 70 kusur bin lotunu TC varlık fonuna helal olsun ...biz basa çıkamadık insallh varlık fonu bunların Hakkı'ndan gelir....ytd
    Ortam kızışsın ve yukarı harekete acele etsin diye burdan speğe nazire yapıyorum:)

Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Dostum sen olduğun için gitmiyor galiba. Sendekileri almadan yürümeyecek anlaşılan. Aselsan alsaydın sanırım o da şimdi bu seviyede olmazdı. Lot lot sayıyorlar boncuk gibi.
    Bnm yanımda garsonluk resepsiyonist çalışanlar 4 ay kadar önce ASELSAN'ı 15 lerden aldılar bnada al dedıler almadım...ben bu kağıttayım birde ecilac var... Allah gostermesın acil bir durum olmadıktan sonra satmam...bu gotoji lere satılacak tek lotum yok...Arnavut inadım tuttum bedava verecem ama bu cakalişkolara tek lot yok...ufak hesaplarA takılsın onlar...YTd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Tarlada ekim var deme ambara girmeyince, Oğlum var deme el kızının koynuna girmeyince, Ve hiç bir zaman BAKAB'da şu kadar param var deme cebe girmeyince.
    :DDD öpüyorum ellerinizden...
    Helalin adı kaldı gören yok; haram kapışıldı hâlâ doyan yok.
    Yusuf Has Hacib - Kutadgu Bilig

4. Bu hisseye uzun vadeli yatırım yapanlar aslında doğru karar verdiler. Çünkü son 5 yılda ana parametreler hep şirketin lehine gelişti. Döviz kurları çok yüksek seyretti, hammadde fiyatları düştü. Bunun gibi ihracatçı şirketler bu süre zarfında fiyatlarını 10'a, 20'ye katladı.

Ancak hesapta olmayan konu patron ve ekibinin bir plan dahilinde hareket etmeleri oldu. Bilançoları bozarak 2'li fiyatlardan inanılmaz derecede malı rahatlıkla topladılar. Bu plan yüzünden yatırım yapanlar reel olarak zarardalar.

Şirketin en iyi olduğu 2011 yılına göre şu anda hammadde fiyatları daha düşük. Euro ise 2 katında. Birim satış fiyatı da o yıla göre aynı seviyede. Ancak o yılda yakalanmış olan %9'un üzerindeki net kar marjı henüz yakalanmış değil.

Mevcut durumda hammadde fiyatları euro bazında tarihi düşük seviyelerde. Euro ise tarihi yüksek seviyelerinde. Şirketin %10 ve daha üzeri net kar marjını rahatlıkla yakalaması lazım. Ben mali tabloların iyileşerek devam edeceğini düşünüyorum.

5. Teşekkürler sayın yarımada. Vestel,aselsan,yataş,tupraş ta milleti zıplatan merry teyze ve citi deutch buraya dadanırsa o zaman görürüm ben bakioğlu holdingi. Adam gelir ayağından alır donunu haberin olmaz hey bakab.

6.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Eskiden yüklüydü bayağı hafifledim, 5.25 ve 5.26 10.000 lot verdim bi 10.000 lot da bugün paraya ihtiyaç olduğundan satacaktım bugün gördüğün gibi tahta, ama şurası bir gerçek bu tahtadan baya bi soğudum. Elimde 70.000 lot kaldı biraz daha yükselince hepsini verip çıkacağım bu ne ya. 2005 yılında aldım 2008 yılında ASELSAN aldım servet yaptı, tabi nasibde yanlışlıkla BAKAB yerine ASELSAN alsaymışım heralde 10 larca trilyonum olurdu. Elhamdülillah ASELSAN ın sadece kâr hanesinde tirilyonu görüyorum.
    Bunu yazdınız şimdi 10 bin lotu alana kadar canınıza tak dedirtirler.. yazmasanız belki 2-3 günde mevcut fiyatlardan eritirdiniz. geçmiş olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by dermite Yazıyı Oku
    Bunu yazdınız şimdi 10 bin lotu alana kadar canınıza tak dedirtirler.. yazmasanız belki 2-3 günde mevcut fiyatlardan eritirdiniz. geçmiş olsun.
    ALLAH'a şükürler olsun hallettim gerek kalmadı satmama, hayırlı cuma'lar hayırlı günler.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Aman SN kucvuk yatırımcı abim sakın satmayın bizlerde sırket kot dışına çıkacak dıye korkuyoruz...en azından Cb ye satmayın... 2018 de yuzde 2 olacak borsadan çıkamama krıterı ...buda 720 Bn lot eder... Simdi 1080 Bn lot....ytd

Sayfa 129/343 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •