Sayfa 177/652 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. 2 aydır garanti bu şekilde alım satım yapıyor yeni değil. akşam sattığını ertesi gün yerine koyuyor fiyata bakmadan. herhalde bir bildiği vardır bu akşam amerikada ön mahkeme var bunun içinde olmuş olabilir.

2. dostlar gözler anlık ve bu günü görür..kim almış kim satmışa bakar...tabi dolayısı ile de olası çıkış ve inişlerden çok çabuk etkilenir....ama mantığımıza göre davranırsak daha orta ve uzun bakabileceğiz olaya....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. sabah ola hayrola dostlar...nice kaliteli hisselerin geçmişinde bu tür çıkış ve inişler olmuştur...bence moral bozmamak lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Bu hisseyi 20 yıldan fazla tutarak izledim artırdım azalttım perde arkasını da azbuçuk bilirim size şunu söyleyeyim bu hissede sadece kahramanların adamları at oynatır. Bunlar kim sanayici olmak kim bunlar Kim Çok sağlamcıdırlar hiç risk almazlar az olsun benim olsun yeter derler bugüne kadar kabaca 1995 te %500 99 da %300 2011 de %100 primi var başka yok .Biri ya da birileri çıkar da bunların oyuncağını ellerinden alırsa bu iş olur unutulmamalı O.A 25 milyon dolarla bu işi beceremedi . aslında bir imkan var bu hissenin sahibi sülale arasında korkunç bir rekabet ve zenginlik yarışı var yani tahtanın Yönetimi tek elde değil paralı bir grup bu oyunu bozar.

5. Kim almış kim satmış bunlardan bir şey anlayamazsınız ancak size görmenizi istediklerini gösterirler bu arada dünkü pastayı gören oldu mu?

6. Aort.:1.68
    Kapanış 1.61
    Adam mali yukardan sattı aşağıdan toplayacak mi demek.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Takas için teşekkür

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 177/652 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •