Sayfa 272/650 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    😀 Çok haklısınız Sn.Kaantarik maalesef komikler becerileri oranında tahtada eğleniyorlar,sipalilerini alsınlar bakalım Vertu şirketi ,hissesinin bu kadar irrite hal almasından memnunmudur.Artık kimse cahil değil.
    bugun o gun degil[emoji4]

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

2. Ağırlığım Acsel de vertu % 40 da portföy böyle % 60 Acsel yeni halka arz yapamaz zaten % 52 sini açmış neyi açacak ve açık bölümün %37 si vertu ve verus un elinde 3.50 den vermedikleri malı 2.55 den hiç vermezler.. korkmadan toplamaya devam vertu da da 2.40 dan ver .2. 28 den geri al. kimseyle polemik yapmam Mobirus ile de herkesin aklı var fikri var zaftingo nerede şirket adamı bile demiş ne gam al ver burada aql ver taşınmaz vertu

3.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    bende bir soru sormak istiyorum verus holdng 1,5 milyar tl den işlem görür iken bu nasıl 100 milyonlarda sürünüyor , 15 te 1 i

bunlar aynı iştiraklere sahip değiller mi

pamukova elektriktrikte vertunun daha çok payı var %51
    Ben de bir cevap vereyim acsel deki yatırım ortaklığı olarak görünen vertu % 12 % 25 olarak görünen Ata da verus etti mi % 37 .. Yarın arsası değerlenirse % 100 değer kazanacak acsel büyükşehirden haber bekleniyor.. Grup stabil % 37 yi elinde tutuyor aslında halka açık kısım % 23 lerde büyükşehirden haber düştüğünde değeri 2 ye katlar .. Sizce vertu neden halka arz yaptı kendinden de acsel hissesi satmadı ? YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Ben de bir cevap vereyim acsel deki yatırım ortaklığı olarak görünen vertu % 12 % 25 olarak görünen Ata da verus etti mi % 37 .. Yarın arsası değerlenirse % 100 değer kazanacak acsel büyükşehirden haber bekleniyor.. Grup stabil % 37 yi elinde tutuyor aslında halka açık kısım % 23 lerde büyükşehirden haber düştüğünde değeri 2 ye katlar .. Sizce vertu neden halka arz yaptı kendinden de acsel hissesi satmadı ? YTD
    yahu bu acipayam ne onemli ? o arsanin ticari nitelik kazaniyor olmasi demek, tam olarak neyi ifade ediyor ? kapasite artirimi o bu su guzelde, yatirima ciddi kaynak lazim oldugunu da bilmemiz gerekir .. oyle ha diyince de yabanci yatirimci gelmiyor.

siz hemen sirketi %100 degerlediniz

olmaz mi olur. olursa ne guzel olur, 2 yazilim sirketinin halka arzina ek , birde bu beklentiye dahil olur😊

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

acsel'in %52'si vertu bunyesinde bu arada 9. aylik faaliyet raporunda gozuken bu ! acsel hep iyi olsun isteriz biz ama artik bu tarz geleneksel endustriler girisim sermayelerinin portfoylerinden cikmali bence [emoji4]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ozur dilerim %47

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ozur dilerim %47

ne özrü ben halka açık kısımdan söz ediyorum. oradaki % 37 verus un ve vertu nun yatırım ortaklığı olan şey de vertunun 1.064.000 lotluk mal ... Ata daki mal da verus un halka açık kısmın % 37 e tekabül eder... %37 si verus un diyorum toplamış kağıdını halka açık kısmın % 63 ü başkasında bir daha hesap yap madem bu vertu niye kendini arz etmişte elindeki iştiraki satmamış. Çıkarmalı elinden diyorsun .. çıkarmıyo kendini satıyor.. Kendinin halka açıklık oranını çoğalttı, gördük sana mı soracaktı... iştirakini satmıyor takdir Kamuoyunun YTD
    Son düzenleme : zafkanka; 16-11-2017 saat: 21:44.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    ne özrü ben halka açık kısımdan söz ediyorum. oradaki % 37 verus un ve vertu nun yatırım ortaklığı olan şey de vertunun 1.064.000 lotluk mal ... Ata daki mal da verus un halka açık kısmın % 37 e tekabül eder... %37 si verus un diyorum toplamış kağıdını halka açık kısmın % 63 ü başkasında bir daha hesap yap madem bu vertu niye kendini arz etmişte elindeki iştiraki satmamış. Çıkarmalı elinden diyorsun .. çıkarmıyo kendini satıyor.. Kendinin halka açıklık oranını çoğalttı, gördük sana mı soracaktı... iştirakini satmıyor takdir Kamuoyunun YTD
    ozru genel diledim. %52 yazmisim %47 yazacagima yoksa kimseden ozur dilemedim 😊

kaldiki yazdiginiz hic bir sey anlasilmiyor !

acsel'in faaliyet raporuna bakin belli %53 halka acik kisim %47 vertu 'da. verus nerede ?

acseli satsaydi diyorsunuz, nereye ve kime satacak ? tahtaya satis yapma imkani yok ki...

ben kendi fikrimi soyledim, girisim sermayeleri geleneksel sirketleri birakmali diye, sana mi sorcaklar diye yazmissiniz, sorarlarsa fikrim budur😊

birde arsa zaten onun, sadece sanayi niteligine girmesini istiyorlar. cunku o arsa 5 para etmez bu haliyle. acin o bolgedeki emlakcilara sorun. ama su haliyle ticari yatirimda olmuyor. o yuzden o nitelige cevirip ileride belki biseyler yapiliyor diye dusunuyorlar. ama yatirim yapmak daha maliyetli ???

daha arsanin ticari duruma gelmesi ile ne olacagini bilmiyorsunuz, hisseye %100 prim yaptirdiniz.

bende diyorum ki keske yapsa, vertu %47 sahibi . bizim icin kar kardir.

Sayfa 272/650 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •