Originally Posted by
hayek
şimdi şöyle bir soru sorayım, vertu üstadlarına ??
şu anda bist içinde "2 halka arzı hemen pes pese yapacak ve bu isten 30 milyon TL kar elde edecek olan" ve bide piyasa degeri olarak dip noktada olan vertu ayarinda
ya da başka bu ayarda bir sirket hissesi varmi ?? yazicilar + pimas/ege profil var birlesme ve sabanci enerjisa halka arzi var. ama bu hisselerde endekse paralel getiri saglamis primli gorunuyor !
varmi baska bu kadar yuksek beklentisi olan hisse ??
ya da soyle sorayim, vertu bu beklenti ve kar ile hareket etmezse baska elinde ne kaliyor kisa vadede 😊??
sn. mobiussoros sn emekli sn.strategy cevap bekliyorum ?
Vertu kurumsal bir yönetimle yönetiliyorsa yapabileceği çeşitli hareket tarzları var.Ben ağır olduklarını düşünüyorum yeniliklere uyumları geç ve enerjik değiller bu yüzden görünüşte kurumsal uygulamada patron Şirketi yatırımcısı ile güven yitirilmiş ilişki sağlaması gereken zat sıfır gitsin Çelebi yatırımcı ilişkileri sorumlusu D...beyden örnek alsın bir keresinde Hindistan ‘dan konuştuk ve sorum nazikçe cevap buldu.Sonuç itibarı ile Sayın Hayek Vertu bu iki arzın dışında çok şey yapabilir kurumsal olup yatırımcısını da dahil ettiği bir ortak çalışma yakalarsa,çok değerli ortaklıklar yapabilir Asya Pasifik ülkelerde,yenilenebilir enerji alanında
Gelelim diğer sorunuza ben Carefoursa nın takibindeyim Arsa konusu var Sanayi şirketlerinden Cusan,çimentoda Aslan bunlar bana göre primsiz.Şimdilik sorunuzu bu kadar yanıtlamış oldum.Bol kazançlar😀
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Yer İmleri