Originally Posted by
hayek
þimdi þöyle bir soru sorayým, vertu üstadlarýna ??
þu anda bist içinde "2 halka arzý hemen pes pese yapacak ve bu isten 30 milyon TL kar elde edecek olan" ve bide piyasa degeri olarak dip noktada olan vertu ayarinda
ya da baþka bu ayarda bir sirket hissesi varmi ?? yazicilar + pimas/ege profil var birlesme ve sabanci enerjisa halka arzi var. ama bu hisselerde endekse paralel getiri saglamis primli gorunuyor !
varmi baska bu kadar yuksek beklentisi olan hisse ??
ya da soyle sorayim, vertu bu beklenti ve kar ile hareket etmezse baska elinde ne kaliyor kisa vadede 😊??
sn. mobiussoros sn emekli sn.strategy cevap bekliyorum ?
Vertu kurumsal bir yönetimle yönetiliyorsa yapabileceði çeþitli hareket tarzlarý var.Ben aðýr olduklarýný düþünüyorum yeniliklere uyumlarý geç ve enerjik deðiller bu yüzden görünüþte kurumsal uygulamada patron Þirketi yatýrýmcýsý ile güven yitirilmiþ iliþki saðlamasý gereken zat sýfýr gitsin Çelebi yatýrýmcý iliþkileri sorumlusu D...beyden örnek alsýn bir keresinde Hindistan ‘dan konuþtuk ve sorum nazikçe cevap buldu.Sonuç itibarý ile Sayýn Hayek Vertu bu iki arzýn dýþýnda çok þey yapabilir kurumsal olup yatýrýmcýsýný da dahil ettiði bir ortak çalýþma yakalarsa,çok deðerli ortaklýklar yapabilir Asya Pasifik ülkelerde,yenilenebilir enerji alanýnda
Gelelim diðer sorunuza ben Carefoursa nýn takibindeyim Arsa konusu var Sanayi þirketlerinden Cusan,çimentoda Aslan bunlar bana göre primsiz.Þimdilik sorunuzu bu kadar yanýtlamýþ oldum.Bol kazançlar😀
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
Yer Ýmleri