Sayfa 273/650 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ozru genel diledim. %52 yazmisim %47 yazacagima yoksa kimseden ozur dilemedim ��

kaldiki yazdiginiz hic bir sey anlasilmiyor !

acsel'in faaliyet raporuna bakin belli %53 halka acik kisim %47 vertu 'da. verus nerede ?

acseli satsaydi diyorsunuz, nereye ve kime satacak ? tahtaya satis yapma imkani yok ki...

ben kendi fikrimi soyledim, girisim sermayeleri geleneksel sirketleri birakmali diye, sana mi sorcaklar diye yazmissiniz, sorarlarsa fikrim budur��

birde arsa zaten onun, sadece sanayi niteligine girmesini istiyorlar. cunku o arsa 5 para etmez bu haliyle. acin o bolgedeki emlakcilara sorun. ama su haliyle ticari yatirimda olmuyor. o yuzden o nitelige cevirip ileride belki biseyler yapiliyor diye dusunuyorlar. ama yatirim yapmak daha maliyetli ???

daha arsanin ticari duruma gelmesi ile ne olacagini bilmiyorsunuz, hisseye %100 prim yaptirdiniz.

bende diyorum ki keske yapsa, vertu %47 sahibi . bizim icin kar kardir.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
    Polemiğe meraklısın mobiu gibi sonunda kendisi de itiraf etti sen de üstat sen bu işi iyi beceriyorsun traderliği dedin alın satın kardeşim .. Tabiki satardı borsaya açık kısımdaki yatırım ortaklığı vertu, Ata daki mal da verus .. Hatta atarım buraya Verus bundan sonra bilançolarında acsel i göstermelisin sen kontrol ediyorsun diye uyarı aldı.. Kap haberidir.. Çarşınıza pazar arkadaşım ... Bir soru sordum bir ışık yakmak istedim tabiki açık olmayan kısmı satmaz ama sana diyorum kiİ açık olan kısımdan da mal tutuyor vertu.. Yatırım ortaklığı olarak ilk 5 teki ta kendisi.. kendini sattı ..iştirakini satmadı nokta . Bu kadar basit.. ingilizcem yok anlatamam anlayan anladı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ha bu arada vertunun portfoyundeki en gereksiz sirkettir acipayam.

anelt ve gersanda o kadar zarar edilmesine ragmen bile daha anlamli yatirimlardir. cunku geleneksel degil, neo endustrilerdir. eger planlar tutsa idi ciddi bir potansiyel olabilirlerdi.acsel'den hicbir sey olmaz.

neyse bu acsel konusunda soyleyecegim son sozdu. polemige girmeyecegim. gerek yok

3. hahaha anelt ve gersan mı diyorsun... kaça çıkarttı elinden.. tutsaydı dah iyi değilmiydi anelt ve gerel giderken ulen bunlar niye bunu ellerinden çıkartmışlar diye hayıflanmadım değil arka sayfalarda vardır .. pahalıya al ucuza sat .. yoksa bu hisse niye burda .. Allah aşkına oraya el atmasından ne fayda görmiş ki hemen paylaş.. bir faydası olmuş mu bu hisseye

4. Şakamısın sen yha anelt ve gerel (prd gersan diyorsun) de zarar edildiğini burada itiraf ta ettin yani

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Şakamısın sen yha anelt ve gerel de zarar edildiğini burada itiraf ta ettin yani
    şaka olan sizsiniz okuduğunu anlamayan, yazdığı ise asla anlasilmayan biri ile fikir alisverisinde bulunmanin bir anlami yok.

6. Gersan ya da gerel olduğundan bile emin değilsin geleneksel değil neo yhaa..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Gersan ya da gerel olduğundan bile emin değilsin geleneksel değil neo yhaa..
    yok artik 😊 siz hakikaten bos lakirdi icin burada bulunuyorsunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yok artik �� siz hakikaten bos lakirdi icin burada bulunuyorsunuz.

Anelt gersan ya da gerel her neyse zarar yazdı.. Yatırımcıların parasını boşa kullandı bu gerçek ne lakırdısı.. Kesmedi kendini halka arz etti.. Ben de dedim ki kendini satan niye niye iştirakini satmaz bu kadar basit.. Uzatmayalım .. takdir herkesin kendinin

Sayfa 273/650 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •