Sayfa 352/1001 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Sanırım, dolardaki yükseliş yeterli görülmemiş olacak ki yine nidalar başladı dolara, faiz lobisine karşı....

Ekonomi de ciddi operasyonla karşı karşıyaymışız... Acaba kim yapıyor operasyonu...
    Sok içeriye 130 milyar dolara yakın sıcak parayı..işler moka sarmaya başladığında, operasyon çekiliyor de..

Kadir İnanır bile inanmaz da...eğitim şart..

Yüksek faiz enflasyon yaratır o yüzden faiz düşmeli . Ey destek veren, iktidarı 15 yıldır destekleyen millet , el atın reize ! yatırın Tl nizi düşük faizle bankalara ki BETON cular, yandaş ticaret erbabları göbeklerini daha fazla şişirsin beleş parayla. Merak etmeyin sizin paralar hepimize beton olarak dönecek. Ahh ahh sizin yatacak yeriniz yok ama sonuçta ucu bizede dokunuyor.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Diğer Em leri bilmem ama bizim EM den fareler çoktan kaçmaya başladı . Reizin ! bu atar tutarları bundan zemin fena kaygan her zaman olduğu gibi suçu birilerine atmaya çalışıyor.

http://www.businessht.com.tr/piyasal...cinin-endisesi
    Eskiden beri aklımdan geçiririm, bir gün bu doların arkasından mal mal bakacağız diye..fakat o gün bugün müdür, bilmek zor..

Bu son dolar yükselişinde 10 milyar doların üzerinde dolar sattı yerliler..ve yukarıdaki yabancı arkadaşlar rahatlıkla çıkabilmişler paralarını..Ancak içeride onlardan çok var..

Ne olcek..Hep birlikte yamulacakmıyız...

Ha henüz EM'lerden belli başlı bir çıkış yok..bir de olsa..

Erdoğan'dan TCMB'ye: Yanlış yoldasınız

"MÜDAHALE ETMEDİĞİMİZ İÇİN BU HALE GELİYOR"

Merkez Bankası ne diyor? Kaç kere revize ettiniz, söyledikleriniz hiçbiri tutmuyor ya, tutmaz. Merkez Bankalarının bağımsızlığı var müdahale etmeyiniz. E tamam. Müdahale etmediğimiz için bu hale geliyor. 2018 için mali disiplini elden bırakmayacak ancak ekonomiyi de çok fazla sıkmadan, nefes aldıracak bir orta yolu bulmak zorundayız. Bu konuda ilgili bakanlıklarımızın şimdiden sıkı bir çalışma yapması gerekmektedir. Türkiye'ye diz çöktürmek için sabırsızlıkla bekleyenlere ben bir kez daha sesleniyorum. Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. 2023 hedeflerimize ulaşmamızı engelleyemeyeceksiniz.
    Eeee Sn. rxpu MB başkanlığına tırmalayarak gelmiş birisi, hemde doktoralı, ne yapar şimdi..

5. [QUOTE=epikurus;1247977]
     Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    240 Dk'lık düzetme bitmiş gibi.

Hımmmm

tebrikler sayın derinlikler..
    Teşekkürler.Ne de olsa Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

3.8990 üzerinde kalabilirse A1 'e yaklaşım hızlanır.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Eeee Sn. rxpu MB başkanlığına tırmalayarak gelmiş birisi, hemde doktoralı, ne yapar şimdi..
    Tezi vermemiş doktorası falan yok bildiğin ıvır zıvır kukla birisi.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tezi vermemiş doktorası falan yok bildiğin ıvır zıvır kukla birisi.
    Aynen, demek istediğimde bu zaten..doktora savunmasına girecekmiş diye söylemişti Sn.rxpu..

Sn. Umutabi betondan gelen para var, düştüğünde dolar alacağım demiştiniz, alabildiniz mi?

Benim 2-3 önce TL deki vade dolmuştu ama almaya cesaret edemedim..tekrar bağladım..selamlar

Estas Panikos Grandes :

Türkiye'yi çembere almak için uluslararası 17/25 Aralık operasyonuna Doğan Medya'sı anında ortak oldu.

FETÖ kumpasının montaj kasetlerini FBI dinlemesi gibi göstererek, şimdiden algı operasyonuna başladılar.

https://www.sabah.com.tr/gundem/2017...e=widget_haber

Sakin sakin ,relax

Sayfa 352/1001 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •