Alıntı Originally Posted by Bosanas Yazıyı Oku
Dostlar, kendinizi Mohikan`nin yerine koyacak olursaniz isiniz hic bitmez olur... Mohikan cok iyi niyetli. Kabülümdür... Mohikan`nin hayati bu satirlara cevap vermek degil sanirim... Bende bu sayfayi ziyaret edenlerdenim... Iyi de, o kadar cok soru sorulmus ki... Siz olsaniz hangi zamaninizi ayirirdiniz bu kadar soruya cevap verebilmek icin?... Bi soluklanilsa... Cevap beklenilse... Herkes sabirsiz... Borsa beklenenlere cevap vermeyince bu daha da cogaliyor....

Soru ; Size bu kadar cok soru sorulsa ne yapardiniz?
Hay sen bin yaşa Bosanas kardeşim...

Bu kadar çok soru sorulması bir tarafa, topiği hiç okumadan, istenilen hissenin bir kaç sayfa önce analizinin yapıldığına bir zahmet edip bakılmadan, emek harcamadan, ''armut piş ağzıma düş'' şeklinde bir anlayış içinde olmamız, tahminen milletçe genlerimizde taşıdığımız bir tembellik.

Çünkü okumayı sevmeyen,seyretmeyi seven bir milletiz biz. Aşağıdaki arkadaşımız aynı gün yazmış bu mesajları...

Alıntı Originally Posted by ahmet3kk Yazıyı Oku
Sayın mohikan KRDMD lütfen ��
Ayrıca üstadım galiba sadece listenizde varsa bakıyorsunuz galiba kolay değil inceleme yapmak Allah kolaylık versin imkanınız olurda KARDEMİR e bakabilirseniz sevinirim Allah’a emanet olun iyi akşamlar
İstek yaptıktan 1 gün sonra istediği hisseyi saymışız, 1 gün sonra gelip bir kez daha aynı şeyleri yazmış, sağolsun.

Baş sağlığı da dilemiş sonra, Allah razı olsun.

Hayırlı günler krdmd
Sayın hocam bilmiyordum kusura bakmayın rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabır versin...
Bunları neden yazdım? Çünkü bu tip paylaşımlar, mesaj kirliliği yaratıp topikte anlaşılmaz bir kalabalık ve kaos oluşturuyor.

Bu tip mesaj kalabalığından sakınılmasını, en azından topiğin son 8-10 sayfasını okuyup istenen sayımın yapılıp yapılmadığını incelemenizi rica ediyorum.