Sayfa 542/916 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099

haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

2. ulan madem acıga satısı yasaklıycaktın cuma sabahı nıye yasaklamdın pazartesı ortalalm cekmek ıcın krelıdı aldırmıycakda ey galıp buyuk ocaklar sonduruyosun

3.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    ulan madem acıga satısı yasaklıycaktın cuma sabahı nıye yasaklamdın pazartesı ortalalm cekmek ıcın krelıdı aldırmıycakda ey galıp buyuk ocaklar sonduruyosun
    spk bulteni cumalari aciklar aksam yada persembe simdiye kadar sabah tek hic bir hissseye burut getirmedi

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 6,75 ortalamayla 20 bin lot hisse var elimde. Her geriye gidişinde tekrar aynı hızla yükselir umuduyla işlem yapamadan 4,03'e geldik, satamamamın en büyük nedeni bu. Belki birçoğumuz da bu şekilde düşündüğümüz için günden güne zararımız arttı maalesef. Daha da nereye kadar düşeceğini kestirebilmek imkansız gibi bir şey, sağlıklı düşünemez olduk. Cuma günü tamamını satıp ASELSAN'ın açılışta gerilemeye başladığını görünce ondan almayı aklımdan geçirdim, çünkü ICBCT'de 3 gün tabana ses çıkarmayanlar, ASELSAN'ın bu kadar düşüşüne razı olmaz, tepki mutlaka gelir diye düşünüyordum ama yine satarsam aniden yükselebilir düşüncesiyle satamadım. Elimdekileri, 5'li rakamlardan satıp ASELSAN'ı 30 liradan alabilirdim ve % 10 kârla satabilirdim. Düşündüklerimizi uygulamadığımızda sonuç buyken, uygulamaya geçtiğimizde işler tersine dönüyor nedense... Hislerim hissenin daha da düşeceğini söylüyor olsa da dileğim aksi yönde... Umarım vicdansız galip vicdana gelir de bizlere de zararlarımızı kurtarabilmek nasip olur diyeyim. Herkese bol sabır ve bol kazançlar diliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by pusat16 Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım, aracı kurumlardan başkasının malını satıyor diyorlar. Bukadar malı birileride alıyor. Küçük yatırımcı bukadar malı alamaz herhalde. Başkalarının malını satıyorsa kendi elindekini maliyeti 0 lira bile olsa 10 / 15 lerden satmak varken niye 2 3 lerden satsınki. Bu adam ne yapmaya çalışıyor anlayamadım ben.

LG-K350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Anlamıyacak bişey yok alan da satan da kendisi dışardan anlamlı bir alıcı veya satıcı yok Adam birilerinden emanet hisseleri alıyor işi bitince sahiplerine geri veriyor tablo bu.

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Vay be demek adamlar hemen öncesinde uyarmışlar. Helâl olsun ben okumamıştım. Ama adam cin her harikarda pazarlamayı biliyor işte.
    Bu yazı nerede yazıyor acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by foxus Yazıyı Oku
    Bu yazı nerede yazıyor acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    borsa gundemde yazicak hali yok seref yoksunlari galip girdiginde haber yapmisti hisseler taban bile yapmiyor hemen neden dustu diye haber yapiyorlar ama 3 taban yapan icbc den haber yok galip satiyor niye haber yapmiyorsuniz aq larimin bera 12 milyonluk ihale aldi istiraki 2 tavan cekti galibin girdigi hisseleri ovuyorlar satiliklar inanmayin ky dostu sirin gozuktugune galipin yaptigi spekulatifi hic yazmuyorlar alcatelide ovduler galip metro yatirim hisse senedi aldi diye 8 den aldi 12 den cakti millete onu niye haber yapmiyorsunuz

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 542/916 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •