-
Borsada en iyisi temeli sağlam ve yatırım projeleri olan hisselerden al en az 2 yıl tut. Kısa sürede zengin olmaya çalışma. Tabii olma ihtimalin de var ama düşük ihtimal.
Ben bu kağıda iki defa girdim. Birincisinde %30 karı gördüm sattım. Kağıt %100 gitti. İkincisinde girdim, %30 karı gördüm satmadım daha gider diye, iki gün sonra aldığım fiyata zor sattım. Sonra kağıt daha aşağı gitti. Demem o ki al sat yapacaksan, kağıdı ne zaman alacağından daha zoru ne zaman satacağına karar vermek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Takasın son halini atabilen var mı bu adamın ve yancılarında ne kadar mal var anlayabilsek
-
atsak bile carsambanin var elimizde takas iki gun gec gelir sali gunu cumanin takaslari belli olur
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

-
carsabanin takaslari ama 6.66 tabanin takaslari bunlar persembe 5.33 cuma 4 tabanlari takaslari farklidir sali takaslarinda cuma nin takaslarini gorururuz
-
Benim anlamadığım, aracı kurumlardan başkasının malını satıyor diyorlar. Bukadar malı birileride alıyor. Küçük yatırımcı bukadar malı alamaz herhalde. Başkalarının malını satıyorsa kendi elindekini maliyeti 0 lira bile olsa 10 / 15 lerden satmak varken niye 2 3 lerden satsınki. Bu adam ne yapmaya çalışıyor anlayamadım ben.
LG-K350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

-
bakin yukarda metro 6 lara kadar supurdu daha sonra hepsini virmanladi yatirim fonlarina 3 milyon deniz bank as 10 milyon globale gedike digerlerini tacirlerrin elinde bibok kalmamisti adam seans icinde virmanlayip satti metronun elimde de 0 tane kaldi hepsini virmanladi farkindaysaniz satici global gedik tacirler arasira vrmanladiklarini kendi ne yani metroya virmanladi ordan satti sonra metrodan aldi metro aliyor havasi verdi globalden gedikte. tekrar verdi yani adam 25 milyonun 15 milyonunu kafadana verdi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri