Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
Sn.Waytt ve bir esnaf... .......

Oysa elinde hiçbir şermayesi olamyan sadece 1404 TL maaşı olan vatanadaş bu zamlar karşsında ne yapsın?
Sandık günü geldiğinde beyninin %1 ini çalıştırsın abi...
Ha inatla çalıştırmıycam diyorsa da , 1404 TL yi afiyetle yemeye devam etsin.

Yanımda 2 kişi çalışıyor birisinde iphone var değeri 3500 tl (maaşı 1650 tl) diğerinde de yaklaşık değeri 2500 tl olan bir başka samsung cihaz var ( son 4 senede aldığı üçüncü telefonu) (maaşı 1750 tl)
Sanki biz bilmiyoruz gidip iphone x almayı.
2007 senesinde 24 ay taahütle telekomdan bir telefon almıştım 2012 senesinde işlemcisi arızalandı ve tamiri mümkün olmadığı için mecburen bir samsung galaxy telefon aldım, şuanda halen aynı cihazı kullanıyorum, sene başında arızalandı 80 TL ye tamir ettirdim canavar gibi kullanıyorum.

Malum milli içeceğimiz rakıyı severiz..Eşle dostla içildimi tadı bir ayrı güzel olur.
Maşallah personelimin ayda 3 'den aşağı dışarı çıktığını görmedim. Her hafta sonu selfiler havada uçuşuyor.
Tabi biz akıl yoksunuyuz ya bilmiyoruz her hafta sonu gidelim harcayalım bir 300-400 tl.
Ayda bir hatta 45 günde bir çıkarsak mutlu oluyoruz.

Şuan ayağımdaki botu hollanda'dan almıştım iyi para ödemiştim (timberland) 4.kış ve 2 sene daha beni elleme diyor..
Personelimiz aylık olağanüstü kazancı ile sezona 2 bot ile hazırlıklarını tamamladı bile..

Sonra biz cimri onlar ezilen işçi kesimi..
Yok öyle birşey..
Herkes hak ettiği şekilde yaşar ve yönetilir..