Eğer ki hak peşinde koşarken şirketin boğazını sıkıp nefes aldırmazsan Sayın VOLBOR haklı çıkar...
Bakın memsa örneğine her yerde yazdılar gk bütün maddelere hayır oyu verin kabul etmeyin diye... Denetçiyi onaylamayın diye bas bas bağırdılar. Biz de dedik ki denetçiyi onaylamazsanız şirket bilançoyu gönderemez tahtanız kapanır dedik...
Yani hakkını ara ama kendine zarar verecek işleri yapma dedik...
Bu da biraz ona benziyor aslında... Şirketi nefessiz bırakmaktansa azıcıkta olsa nefes almasını sağlamaktır...
Bir de şunu anlamıyorum. Hepimiz yatırımcıyız. Bir şirkete yatırım yapıyoruz. Evet eğer ki şirket yönetimi art niyetli işler yapıyorsa hepimiz şikayet mekanizmalarını ve ya hukuk kurallarını uygulayıp hakkımızı arıyoruz. Ama borsada yatırım yaptığımız şirketler bizim düşmanımız değil...
Yani şirket bizim düşmanımız değil, ama eski yönetim art niyetliydi yeni yönetimi şimdilik tam bilmiyoruz ha aralarında bir iki kişilik değişiklik oldu. Bakacağız biz de iyimser olmak istiyoruz.
Şu ana kadar yaptıkları ve şeffaflığı olumlu gibi ama ben hala yönetime karşı nötr durumdayım. Ama şirkete de düşman değilim...
Böyle bir rahatsız görüş olabilir mi?? Yatırım yaptığın şirketi düşman gibi görebilir misin o zaman yatırım yapmayacaksın...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri