Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Konuyla ilgili derdimi dökeyim biraz.

İstanbulun göbeğinde, aşağı yukarı tüm ulaşım araçlarının merkezinde kalan bir semtteyim. Öyle dağ başı falan değil ha.

Haziranda bir kiracımın senesi doluyordu, zam yapmadım.
    Eylülde biri doldu, yaptığım zam % 3-4 falan.
    Kasımda biri doldu, zam yapmadım. Bir de kombide sorun vardı, masrafı kiradan düşeceğiz.
    Ocakta birinin senesi dolacak, ama o da kirayı tıkır tıkır yatırırken nedense 5 gün gecikti, ses seda yok. Henüz "bir terslik mi var" diye sormadım. Allah göstermesin adam işsiz falan kaldıysa yandık.

Çatı için farklı farklı ustalar getirdim, hepsi uyduruk işler yapıp ardından bi dünya para alarak gitti, nem sorununu çözene kadar hem göbeğim çatladı hem de soyuldum.

Mart yaklaşıyor, GMSİ olarak yine devlete bi dünya para toka edeceğiz. Üstelik götürü giderdeki indirim oranı da düştü, biraz daha fazla öpecekler bu sene.
    Devlet "parayı kolay tahsil edebiliyor musun" diye sormuyor, "geceleri uykuların kaçıyor mu" diye sormuyor, gırtlağına basıp alıyor kendi payını.

Mahallemde inşaatlar durdu. Müteahhitler daire satma konusunda ümitsiz sanırım. İşleri çok ağırdan alıyorlar. İnşaatlardan tık sesi bile gelmez oldu.

Sizce şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım?
    Bence rahat durun, hiç kaşınmayın.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Konuyla ilgili derdimi dökeyim biraz.

İstanbulun göbeğinde, aşağı yukarı tüm ulaşım araçlarının merkezinde kalan bir semtteyim. Öyle dağ başı falan değil ha.

Haziranda bir kiracımın senesi doluyordu, zam yapmadım.
    Eylülde biri doldu, yaptığım zam % 3-4 falan.
    Kasımda biri doldu, zam yapmadım. Bir de kombide sorun vardı, masrafı kiradan düşeceğiz.
    Ocakta birinin senesi dolacak, ama o da kirayı tıkır tıkır yatırırken nedense 5 gün gecikti, ses seda yok. Henüz "bir terslik mi var" diye sormadım. Allah göstermesin adam işsiz falan kaldıysa yandık.

Çatı için farklı farklı ustalar getirdim, hepsi uyduruk işler yapıp ardından bi dünya para alarak gitti, nem sorununu çözene kadar hem göbeğim çatladı hem de soyuldum.

Mart yaklaşıyor, GMSİ olarak yine devlete bi dünya para toka edeceğiz. Üstelik götürü giderdeki indirim oranı da düştü, biraz daha fazla öpecekler bu sene.
    Devlet "parayı kolay tahsil edebiliyor musun" diye sormuyor, "geceleri uykuların kaçıyor mu" diye sormuyor, gırtlağına basıp alıyor kendi payını.

Mahallemde inşaatlar durdu. Müteahhitler daire satma konusunda ümitsiz sanırım. İşleri çok ağırdan alıyorlar. İnşaatlardan tık sesi bile gelmez oldu.

Sizce şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım?
    Bence rahat durun, hiç kaşınmayın.
    Beylikdüzünde ki betonunu 700 bine`e satışa çıkarıp sonra alıcı çıkınca satmaktan vaz geçtiğini söyleyen DINGILLAR vardı bir zamanlar bu forumda. Neredeler onlar ? Betooon betooon hep beton diye hesapça kendi minik beyniyle daşşak! geçiyordu forumda ahanda şimdi okuyorsa hala buraları benden selam olsun alda o betonu nu `` münasip`` şekilde sakla... Şu sıralar beton almak için ya hesapsız paran vardır ne yapacağını bilmiyorsundur yada çok kelepir bir yer bulmuşundur ve kiradan kurtulayım diye almak istiyorsundur. Bunlar dışında betona epey bir süre para bağlamak doğru bir yatırım gibi görünmemektedir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •