Sayfa 370/855 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. Adiler bitirdiler bizleri iki kuruşumiza goz diktiler gerekirse 2 yıl bekleyecegim satmayacagim

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by BUGRA07 Yazıyı Oku
    bu kağıdı yönetenlere ne kadar sövsem azdır yangından mal kaçırırcasına mal satılıyor ister 1.50 ister 1 isterse 0.50 yapın ****** çocukları nasıl olsa uzun vadeci olduk dindiz,kansız pislikler...
    Aynı düşüncedeyim sizden benimde farkım yok malesef çok zararım var

3. %30 zarardayim beytullah ve bugra kardesim hemde kisa bizamanda yaptim bu zarari !!! Belki bi yukari vurur bi ara 3 ve 2.5 ta yaptigi hareketleri bidaha k.y yakalamak icin 2.00 veya 1.90lari deneyecktir diye dusunuykrm mioazin tavan yaptigi gunler ve %10 ciktigi gunler sadece mal dagitmak icin yaptigi apacik meydanda!!! Allah yardimcisi olsun herkesin!!! Hepinize saygilar yatirim tavsiyesi degildir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    %30 zarardayim beytullah ve bugra kardesim hemde kisa bizamanda yaptim bu zarari !!! Belki bi yukari vurur bi ara 3 ve 2.5 ta yaptigi hareketleri bidaha k.y yakalamak icin 2.00 veya 1.90lari deneyecktir diye dusunuykrm mioazin tavan yaptigi gunler ve %10 ciktigi gunler sadece mal dagitmak icin yaptigi apacik meydanda!!! Allah yardimcisi olsun herkesin!!! Hepinize saygilar yatirim tavsiyesi degildir

Bende yüzde 40 zarardayım inşalalh denerde satıp kurtuluruz.

5.  Alıntı Originally Posted by beytullah Yazıyı Oku
    Bende yüzde 40 zarardayım inşalalh denerde satıp kurtuluruz.

Gecmis olsun,saglik olsun beytullah kardesim, yalniz zanetmiyorm o 2.50leri bidaha gorsun 2 ve 1.90lar gibi geliyo bana ama bende kararsizim ne yapacagi belli olmaz bol sans!!!! Y.t.d

6.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Gecmis olsun,saglik olsun beytullah kardesim, yalniz zanetmiyorm o 2.50leri bidaha gorsun 2 ve 1.90lar gibi geliyo bana ama bende kararsizim ne yapacagi belli olmaz bol sans!!!! Y.t.d

Bende aynı düşüncedeyim 2.20 veya 2.30 gibileri deneyeceğini düşünüyorum o aralara gelirse satacağım

7. alışa geldiler baya akşam yarına bir şekıl olur

8.  Alıntı Originally Posted by tekkon Yazıyı Oku
    alışa geldiler baya akşam yarına bir şekıl olur
    Harbimi !!!!! 5'ede gidermi?? Yada 10?? Hadi bide hedef ver bize kardesim!!! Ama 5 ten asagi kabul etmez bizim topic haberin olsun!!!!

Sayfa 370/855 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •