Sayfa 552/916 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by guvenerg Yazıyı Oku
    Tebrikler hisseyi çok iyi analiz etmişsiniz.
    Hisseyi değil de galipi desek daha doğru olur. Zira bu hisseyi uzun zamandır takip edenler var . Onlar daha iyi analiz yapabilir. Özellikle twiztaz. Ytd

2. kurtlar sofrasına hoş geldiniz

3. Vay be KY kalmamış....Kapanıştan berı 1 tane yazan yok....Galıp dıbını bıle supurmuş....Yarın uçar artık....

4.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Vay be KY kalmamış....Kapanıştan berı 1 tane yazan yok....Galıp dıbını bıle supurmuş....Yarın uçar artık....
    Çok fazla umitlenmeyin bence çünkü bu ara brüt takas korkusu var devre kesiciye girecek hareketlerden uzak durması lazım. Eksi 3 artı 5 gibi hareket edebilir ancak. Bir de ky konusunda bence yanılıyorsunuz. Diğer sitelerden de okuduğum kadarıyla yukarilardan 15-20 bin lotlarla bekleyenlerin çok olduğunu düşünüyorum. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Çok fazla umitlenmeyin bence çünkü bu ara brüt takas korkusu var devre kesiciye girecek hareketlerden uzak durması lazım. Eksi 3 artı 5 gibi hareket edebilir ancak. Bir de ky konusunda bence yanılıyorsunuz. Diğer sitelerden de okuduğum kadarıyla yukarilardan 15-20 bin lotlarla bekleyenlerin çok olduğunu düşünüyorum. Ytd
    Haklı olabılırsın..... ben de tavan olur demedım zaten....fakat yarın en az %8,9 u var gıbı....bakalım yarın ola hayrola....

6.  Alıntı Originally Posted by LuZiFeR Yazıyı Oku
    Yazacağım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ama dün de söylediğim gibi Ne Beklediğiniz Önemlidir. Bistte ki Devler ligine girmiş bir dünya devinden bağsediyoruz ki bu devin etrafındaki diğer sektör kağıtlarının değerine herkes arama motorundan ulaşabilir. Akbnk, Vakbn,Halkb,Garan, silkeleme mutlaka olacaktır ama kısa ve orta vade de düşünmek bu kağıt için doğru bir bakış açısı değildir bence. uzun da 1e2 alabileceğimiz bir kağıt diye düşünüyorum. Mod: Ayı - Yani al Yat.

Ama yine de bu iki günkü yükselişte umarım KY kazanmıştır.
    Çok uzun bir zaman olmamasına rağmen etrafımda beni dinleyen samimi dostlarım çoğu benden daha fazla kar elde etti. 3.20 lerden topladığımız hisseden ben kar cebe yakışır mantığıyla 7 den ayrıldım ama diğerleri 8-8,50 den ayrıldı.Sadece bir kişi tüm ısrarlara rağmen satmadı şimdi yeniden aynı yeri bekleyecek doğal olarak. Demem o ki bazen cesaret kaybetmenin tek sebebi olabiliyor. Cuma günü ECBYO dan bir miktar zararına satarak yeniden 4.30 dan girdik. Brütemi sokacak şimdi GALİP bu kağıdı.....
    Adamı harcarlar. Açıkcıları da üzerine çarşaf yaparlar. düşürüp milletin eline mi verecekler eninde sonunda milletin eline verdiklerini de ellerine alacaklar ama herkesin bir hesabı var. Galip'in şirketleri ve yancıları onların karşısında da açıkçılar var evet önde görünen bu ama onlarında çekindikleri birileri var yoksa bu kağıt çoktan brüt takasa girerdi. maçaları yetiyorsa soksunlar brüt takasa 3 senedir brütlerdeyiz. Paşa gönülleri bilir.

Endeks felan da hikaye yani bu gün yükselen bir banka kağıdı var mı ?
    Son düzenleme : LuZiFeR; 20-11-2017 saat: 21:37.

+5’i beğenmiyormuşuz?

8. 4.28 den tekrar al sata girdim buğün iyi tepmeli galip iş başında...

Sayfa 552/916 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •