Sayfa 418/1001 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

İnternette "fare hareketleri" dahi izlenebiliyor

Araştırmacılar, internet kullanıcılarının bilgisayarlarındaki her çevrim içi hareketinin izlendiğini ileri sürdü."Daily Mail Online"ın haberine göre, internette kişisel verilerin gizliliğini korumak üzere çalışmalar yapan Princeton Üniversitesinin, İnternet Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik Projesi kapsamında yürütülen çalışmada, 400'den fazla popüler internet sitesinin kullanıcıların sitede yaptıkları tıklamalar, fare hareketleri ve sayfaları kaydırma davranışlarına kadar çevrim içi hareketlerini takip edebildiği öne sürüldü.

http://www.haberturk.com/internette-...iliyor-1723419

2.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    boşuna izleyip vakit kaybetmeyin ben olası senaryoyu yazayım.

geziciler doları yükseltti, gezicilerle nato arasındaki bağlantı kim.

rıza sarraf fetö cü

hükümet yerli malı özendirmek için doları yükseltiyor

seç beğen al...
    Dış güçlerin komplosu altındayız.Muhtemel bir ekonomik kriz ancak güçlü bir hükümetle engellenir.Başkanlık sisteminin bir an önce etkin olarak uygulanması ve bu sorunlarla mücadele için bir an önce erken seçime gidip istikrar sağlanmalıdır.
    Bu nasıl? 3 ay rating garanti

3. 36 yaşındaki birinin son bir yıllık finans hareket özeti ; bu siteyi ve bu formu uzaktan takip eden biri olarak bu yazıyı yazmak için kasım ayını bekledim çünkü tam 12 ay önce yatırım olarak sahip olduğum istanbul/kiptaş/tuzla sitesindeki daireyi kasım 2016 tarihinde satmıştım ve almış olduğum parayı 3,29 kurundan full dolara çevirip halen satmadan bekliyorum, tam 12 aylık dilimde net kazancım %20 (banka mevduatı almadığım halde). satmış olduğum daire şuan itibari ile sadece %5 üzerine eklemiş ( oda düşük fiyatlı daireler olduğu için artmış herhalde) bu toplam süreçte hem ev fiyatı artışından hemde banka faizinden daha yüksek getiri elde etmişim, yani kendime son bir yıllık süreç için geçer not veriyorum.

her yılın kasım ayında kendime bu şekilde bir fınansal özet çıkaracağım; eğer önümüzdeki kasım ayına kadar dolar bugunkü kurdan sadece % 15 artarsa ( ki ihtimal dahilinde) yani 4,55 tl olur ise toplam iki yıllık süreçte sadece dolardan net karım % 38 olacak
    ( bileşik kar hesaplama) yani her halükarda yine hem banka faizini ve ev fiyat artışının üzerinde olacağımı düşünüyorum.

Bazılarınız evden kira geliri olabilirdi diyebilir ; evet ama bende dolar banka mevduatını almadım ( o şekilde birbirini götürsün)

Ayrıca bunun haricinde sahip olduğum 2016 şubat / 116 tl fiyatdan fiziki gram altın ve 2017 yılı içinde yine kar edip sattığım bitcoin oldu , bunların hepsini hesapladığımda ise totalde son 1,5 yıllık süreçte net karım ise % 35 civarı(grand total)

37 yaşında lise mezunu, çok özel spesifik bir mesleği olmamış , henüz miras görmemiş ve hayatında hiç kişisel ticaret yapmamış biri olarak fena sayılmadığımı düşünüyorum. ( 19 yaşıdan itibaren çalışıyorum ama

Şuan oturduğum ev kendimin ,arabam var ve tek çocugumu özel liseye gönderiyorum.

Diyeceğim şudur ,son 10 yılını sürekli gündemi ve dünyayı takip eden , ana trendleri yakalayabilen ve sahip olduğunuz her değerin en önemli konusunun maliyet rakamı olduğunu bilen tecrübeli bir finansal okuryazar özelliği olan bir ferd bu hayatın üstesinden gelebilir.

Önümüzdeki kasım ayında yine bu tarz bir kişisel analizmi eğer ölmezsek işallah sizin ile paylaşırım.

Lütfen forumu aktif tutun çünkü okunuyorsunuz

4. Dolar 4.15 i görebilir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Savaş konsepti gibi ekonomik kriz konsepti de değişti.
    Cephe savaşları ile savaşlar olup bitmiyor
    Develüasyon ile ekonomik kriz bir gecede olup birmiyor
    Sıcak savaş,soğuk savaş,asimetrik savaş aynı anda yürütülüyor.
    Develüasyon her güne yayılarak bir süreç halinde gerçekleşiyor.
    Kriz bir anda veya kısa sürede olup biten birşeydir,sara krizi,kalp krizi gibi
    Uzun zamanlara yayılan sorunlar kronik süreçlerdir
    Şu anda dünyada bir savaş yok ama dünyanın her yerinde bir savaş var.
    Şu anda bir ekonomik kriz gelmedi ancak hergün bir kriz ortamı var.
    Kronikleşen problemlerin çözümünü takvime bağlamak zordur.
    Sonunda iyileşme olup olmayacağı da meçhuldür.
    yasar bey'in yorumuna ve sizin goruslerinize binaen;
    yikim (bist,doviz,tahvil vs argumanlar) bi anda gerceklesmez , o zaman girdigin yerden cikamazsin veya cok buyuk yigilma olur , insanlar panikler ayni yere saldirmaya baslar..
    bistte yabanci dedigimiz yatirimcilarin orani yuzde 65 civari ve bunlar hadi biz gidiyoruz diyince cattt kapiyi kapatip cikip gidemez, yedire yedire ve zamana yayarak gerceklesir bu islemler, sakin lakin kararli bi sekilde..
    kriz dedigin nedir ayrica onu bi tanimlamak lazim.? kisiden kisiye degisiyor bu kriz kavrami..
    adamin euro veya dolar borcu varsa zaten bitik su anda ve krizde..adamin 10 milyon dolari varsa elinde su anda firsat kolluyor kelepire mal dusurmek icin..
    genel anlamda bi kriz algisi icin ise ilk once sktriboktan Turk dizilerini ve gunduz kusagindaki rezillikleri ortadan kaldiracaksin ki milletin afyonlanmis beyni bi kendine gelsin..
    kriz yok su anda buhran var, bugun buraya gelen yolunu yordamini diye baslayip daha fazla sinirlenmeden boyle birakayim cumleyi olayi vatan millete getirir, i phone kullanir deyyus gelmis trader e laf atar..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben sabah ki vatan haini dedektörü zatı bekliyorum
    gelsede az saydırsam kendisine
    İyi saydırmışsın, yokluğumu hissettirmemişsin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    36 yaşındaki birinin son bir yıllık finans hareket özeti ; bu siteyi ve bu formu uzaktan takip eden biri olarak bu yazıyı yazmak için kasım ayını bekledim çünkü tam 12 ay önce yatırım olarak sahip olduğum istanbul/kiptaş/tuzla sitesindeki daireyi kasım 2016 tarihinde satmıştım ve almış olduğum parayı 3,29 kurundan full dolara çevirip halen satmadan bekliyorum, tam 12 aylık dilimde net kazancım %20 (banka mevduatı almadığım halde). satmış olduğum daire şuan itibari ile sadece %5 üzerine eklemiş ( oda düşük fiyatlı daireler olduğu için artmış herhalde) bu toplam süreçte hem ev fiyatı artışından hemde banka faizinden daha yüksek getiri elde etmişim, yani kendime son bir yıllık süreç için geçer not veriyorum.

her yılın kasım ayında kendime bu şekilde bir fınansal özet çıkaracağım; eğer önümüzdeki kasım ayına kadar dolar bugunkü kurdan sadece % 15 artarsa ( ki ihtimal dahilinde) yani 4,55 tl olur ise toplam iki yıllık süreçte sadece dolardan net karım % 38 olacak
    ( bileşik kar hesaplama) yani her halükarda yine hem banka faizini ve ev fiyat artışının üzerinde olacağımı düşünüyorum.

Bazılarınız evden kira geliri olabilirdi diyebilir ; evet ama bende dolar banka mevduatını almadım ( o şekilde birbirini götürsün)

Ayrıca bunun haricinde sahip olduğum 2016 şubat / 116 tl fiyatdan fiziki gram altın ve 2017 yılı içinde yine kar edip sattığım bitcoin oldu , bunların hepsini hesapladığımda ise totalde son 1,5 yıllık süreçte net karım ise % 35 civarı(grand total)

37 yaşında lise mezunu, çok özel spesifik bir mesleği olmamış , henüz miras görmemiş ve hayatında hiç kişisel ticaret yapmamış biri olarak fena sayılmadığımı düşünüyorum. ( 19 yaşıdan itibaren çalışıyorum ama

Şuan oturduğum ev kendimin ,arabam var ve tek çocugumu özel liseye gönderiyorum.

Diyeceğim şudur ,son 10 yılını sürekli gündemi ve dünyayı takip eden , ana trendleri yakalayabilen ve sahip olduğunuz her değerin en önemli konusunun maliyet rakamı olduğunu bilen tecrübeli bir finansal okuryazar özelliği olan bir ferd bu hayatın üstesinden gelebilir.

Önümüzdeki kasım ayında yine bu tarz bir kişisel analizmi eğer ölmezsek işallah sizin ile paylaşırım.

Şans payını eklemeyi unutma
    .bu hesabı 1 ay önce yaptığında kendini o kadar bilgili hissettin mi.
    Uzun vadede hepimiz ölüyüz.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    36 yaşındaki birinin son bir yıllık finans hareket özeti ; bu siteyi ve bu formu uzaktan takip eden biri olarak bu yazıyı yazmak için kasım ayını bekledim çünkü tam 12 ay önce yatırım olarak sahip olduğum istanbul/kiptaş/tuzla sitesindeki daireyi kasım 2016 tarihinde satmıştım ve almış olduğum parayı 3,29 kurundan full dolara çevirip halen satmadan bekliyorum, tam 12 aylık dilimde net kazancım %20 (banka mevduatı almadığım halde). satmış olduğum daire şuan itibari ile sadece %5 üzerine eklemiş ( oda düşük fiyatlı daireler olduğu için artmış herhalde) bu toplam süreçte hem ev fiyatı artışından hemde banka faizinden daha yüksek getiri elde etmişim, yani kendime son bir yıllık süreç için geçer not veriyorum.

Bilader tebrik ederim.
    Süper ifade süper aksiyon ve altın vuruş. Bravo
    Umarım usd günlük alsatlardan 0.20 ve üzeri kuruş karlarla yazıp duranlar bu yazıdan iyi bir ders çıkartırlar.
    Para yapmıyoruz kardeşim, NEMALANMIYORUZ, PARADAN PARA KAZANMIYORUZ, alınterimiz heba olmasın istiyoruz.

GÖREN GÖZ İŞİTEN KULAK

Sayfa 418/1001 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •