Sayfa 95/104 İlkİlk ... 45859394959697 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Batı İlk Defa Böyle Net Tavır Koydu

1. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

4. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Bize hep otoriter hoca gibi demokratik teraneler hatırlatan batı ilk defa darbe olayında ve referandum olayında bu demokratik maskesini bir kenara bırakıp net bir şekilde darbecilerin yanında yer aldı.Bu durum beni şaşırttı çünkü yıllarca batının demokratik maske arkasında konuşmasına alışmıştım.
    Batı artık karşısında uşak olmadığını görünce çıldırdı
    son örnek natoda cumhurbaşkanı ve Atarürkü hedef alan çirkin saldırı
    batı hiç bu kadar net ve açık şekilde bize saldırmamıştı bu tavır değişikliğinin
    nedenlerini yukarıdaki yazılarda defalarca açıkladım

6. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

7. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

8. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 95/104 İlkİlk ... 45859394959697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •