Sayfa 24/367 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Şükran günün kutlu olsun abi...bu bayram hindi kesme parayı vurdun devekuşu kes bizde gelelim...��

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Temam abi...Deve kusu hec guzel bisey degil be ya...Kuzu keseruk...Hatta bi dene yetmez 2 dene keseruk...

2. Kemal ÖZKİRAZ
    @avrasyaanket
    Avrasya kamuoyu araştırmaları merkezi hep dediğimiz gibi hileli referandumun tek bilendir ve bu yakında tescillenecek.

O zaman efsane geri dönecek....
    Demek ki siyaseten istenen referandumun iptaliydi...Dun bazi sinyaller vardi. Dun aksam dolar saglam dusecek diye buraya mesaj yazdim, yarim saat sonra sildim. Herkeş gormemistir emme goren de olmustur.

Bugun saglam dustu sayilir abi...Huber dustugu an once borsa asagi, dolar yokari yapar. Ben tabii ki geri gelende enaz 2 parti longu furmus olacan...

Nasil furuscemi de yazdin iste...Biyir abi hersey acik...
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 22-11-2017 saat: 19:09.

3.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Şükran günün kutlu olsun abi...bu bayram hindi kesme parayı vurdun devekuşu kes bizde gelelim...😂

Bugun kapattim abi pozisyonlari...Alamadik 36.000 puvani...Tuluk geydirip, tuluk cikartiyo biliyonnu...

Nedense bugun cok yoruldum...

4. Omru heyatimimda sadece 1 kez dark room'a girdim. Boyle igrenc birsey gormedim...

Bunnarr abidik gubidik edamlar...Kaucuksunuz olummm....

5. Kemal ÖZKİRAZ
    @avrasyaanket
    Hileli Referandumun Tek Bileni...

6. TÜRKİYE GERÇEKLERİ
    @Mustafaselanik3
    Yakında derken!!!
    Kemal ÖZKİRAZ
    @avrasyaanket
    Çooook yakında...
    Cook yakinda deyor...Zimbawe'de dolar % 20 dustuydu dikkaaatttt....

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bugun kapattim abi pozisyonlari...Alamadik 36.000 puvani...Tuluk geydirip, tuluk cikartiyo biliyonnu...

Nedense bugun cok yoruldum...
    Güzel günlerde harca abi...firsatlar bitmez bir dahaki sefere elli bin vurursun. ..binali reza itirafçı oldu demiş bunlar bizi hiç okumuyo abi...

8.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Güzel günlerde harca abi...firsatlar bitmez bir dahaki sefere elli bin vurursun. ..binali reza itirafçı oldu demiş bunlar bizi hiç okumuyo abi...

Abi vallah okumuyollaaa...Okusalar da anlamiyollaaa zannimca...Bak vetandasin biri ne yazmis...

Değerli forum üyeleri,Bugün uğradığım birkaç bankadan aldığım TL ve USD faiz oranlarını aktarmak istiyorum :150.000 TL ve 60.000 USD için 32 gün vadeye göre,yeni para girişi için alınan oranlar,Rodeo %14 TL ve %4 USDT-Bank %14 TL ve % 4 USDTEB %13.95 TL ve % 2.75 USDICBC %14 TL ve % 3.5 USDHSBC %14 TL ve % 4 USDFİBA %14.15 TL ve % 4 USDHalkbank %14.00 TL ve %3,85 USDBurger %14,25 TL ve % 4 USDNot: Oranlardan da görüleceği üzere, bankalar arasında bir tür üzeri örtülü anlaşma var gibi görünüyor.
    Lem olummm yazdik ya MBsinda 600 ton altinin hikayesini...Rezerv opsiyon katsayisini...Narin'in bugune kadar yaptigimiz en ciddi hata herkesi kendimiz gibin gormemiz. Oyle degil ki abi, biiiz Selanikliyiz.

Suya derin bakanlardaniz...

Sayfa 24/367 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •