bilanço falan hikayeymiş, patron ve spek istişaresi ne derse odur. gents diyelimki 30milyon zarar açıklayıp hisse fiyatını 4 tl olarakta yansıtabilirdi. küçük yatırımcı beklentisi neyse tersi olmaya devam edecek gibi görünüyor.
bilanço falan hikayeymiş, patron ve spek istişaresi ne derse odur. gents diyelimki 30milyon zarar açıklayıp hisse fiyatını 4 tl olarakta yansıtabilirdi. küçük yatırımcı beklentisi neyse tersi olmaya devam edecek gibi görünüyor.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Normalde böylemi olmalı kara göre büyümeye göre fiyat oluşması gerekmezmi sayın aslan
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
banvitin ödenmiş sermayesi 100 milyon iken gentaşın 110 milyondur...banvitin halka açıklık oranı %8,26 iken gentaşın %47 lerde olduğunu hatırlıyorum...işte bu yüzden de banvite en küçük bir alış veya satış iştahı geldiğinde hisse bu iştahlara hızlı tepki vermekte iken gentaşda bu tepkiler çok ağır olmaktadır...
gentaşın halka açıklık oranı %20-25 seviyelerinde olsaydı çok daha iyi olacaktı...patronların aslında hisselerine sahip çıkarak geri alım yapmaları faydalı olurdu...hem onlar için hem de ky lar için...o vakit göze hoş gelen hareketler görecektik...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri