Sayfa 553/639 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Esed bile isleri topladi...birbu Akpaz kıcini kaldiramadi..😎😊

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Artık daha fazla beklemeye gerek kalmadı. Bu yılın bilançosu gelsin bakalim ne işler dönmüş anlamaya calışalım burda söylendiği gibi varsa bir dalavere gereğini yapma vakti geldi. Alacak meselesini araştıracağım şirket zarara uğratılmış ise yöneticiler hakkinda tazminat davası açarız. Eğer varsa usulsuzlukler gerekli yerlere şikayette bulunuruzMevzuatı tarayalim. Şirketin yapısını bilen finans uzmanı arkadaşlar benimle burdan özelden irtibata geçerse sevinirim hatta istanbulda olanlar varsa işyerine gelsinler çay ikram edeyim. Özellikle atan tutan hatta dosya hazırlayan arkadaslar özellikle sizi bekliyorum. bundan sonra burda tek bir mesaj atmayacağım konuşma vakti bitmiştir artık.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ihlas holdingi taklid ediyorlar..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Artık daha fazla beklemeye gerek kalmadı. Bu yılın bilançosu gelsin bakalim ne işler dönmüş anlamaya calışalım burda söylendiği gibi varsa bir dalavere gereğini yapma vakti geldi. Alacak meselesini araştıracağım şirket zarara uğratılmış ise yöneticiler hakkinda tazminat davası açarız. Eğer varsa usulsuzlukler gerekli yerlere şikayette bulunuruzMevzuatı tarayalim. Şirketin yapısını bilen finans uzmanı arkadaşlar benimle burdan özelden irtibata geçerse sevinirim hatta istanbulda olanlar varsa işyerine gelsinler çay ikram edeyim. Özellikle atan tutan hatta dosya hazırlayan arkadaslar özellikle sizi bekliyorum. bundan sonra burda tek bir mesaj atmayacağım konuşma vakti bitmiştir artık.

Hoşgeldin 2.seddulbahir. o da senin gibi gaza getirdi saga sola şikayet ettik.esti gürledi.sonra da yagamadan kaybolup gitti. O yuzden yapamayacagin şeyleri söyleme bence...yoksa hatırlatır seddulbahir ve muratz gibi mahcup olursun...

5. Artık bir daha yazmıyacağım demiştim ancak sataşma olduğu için son bir kez karşılık vererek bu sayfayı kapatıyorum bundan sonra ne seni ne de başkalarını muhattap almam. Birincisi kimseyi gaza getirmek için yazmadım. İkincisi daha önce başkaların söylediği gibi doğrudan kimseyi suçlamadım ve herhangi bir isnatta bulunmadım ve herhangi bir işlem başlatacağımıda söylemedim. Çünkü önce konuya vakıf olmak ve bilgi sahibi olmak lazım. Anlamayanlar için bir kez daha tekrar edeyim. Daha öncesinde burada özellikle alacak meselesi ve bazı hususlarda şirketin zarara uğratıldığı iddiasında bulunmuşlardı. Bende ciddi zarara uğramış bir yatırımcı olmam ve uzmanlık alanı ticaret hukuku olan bir hukukçu olarak bu iddiaları araştıracağımı ve söylendiği gibi şirket kasten zarara uğratılmış ise hukuki olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağımı söyledim. Bu araştırmayı yaparkende bilgi sahibi finans alanında uzman arkadaslar var ise bana yardımcı olması için çağrıda bulundum. Artık bu platformda yazmayacağım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise özelden ulaşabilir o zaman numara yapıp yapmadığımızı anlamış olur. Ancak bilgi sahibi olmayan faydası dokunmayacak kimsede irtibata geçmesin kimseye hukuki danışmanlık yapacak değilim

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Hoşgeldin 2.seddulbahir. o da senin gibi gaza getirdi saga sola şikayet ettik.esti gürledi.sonra da yagamadan kaybolup gitti. O yuzden yapamayacagin şeyleri söyleme bence...yoksa hatırlatır seddulbahir ve muratz gibi mahcup olursun...
    muğlalı ne ettin akpaza ırzına gecmişsiniz bizim işler bittiya akpazda bitmiş bende zaten fazla yotu onunda yarısını yazın 35 in üstünde bi fiyata zararına satmak zorunda kalmıştım şimdi geri almaya korkuyom

7. 0,27 de 122110 adet eşleşme var, kim satıyor bu fiyattan

8.  Alıntı Originally Posted by KAVUNCU19 Yazıyı Oku
    muğlalı ne ettin akpaza ırzına gecmişsiniz bizim işler bittiya akpazda bitmiş bende zaten fazla yotu onunda yarısını yazın 35 in üstünde bi fiyata zararına satmak zorunda kalmıştım şimdi geri almaya korkuyom
    ......giren şemsiye açılmaz...yapacak birseyimiz yok artik.patron ve muratz ile seddulbahir ekibi satıyor buyuk ihtimalle...

Sayfa 553/639 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •