Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hophop cok fevri davranmissin ama malesef taylanddaki kadinlarin azimsanmayacak bir kismi, istemeyerek bu sektorde calisiyorlar. Ahmetg ile atismakdan ziyade cocuklari ve kadinlari dunyaya peskes cekilmesine goz yuman krallarina sovmek daha mantikli degil mi ? Esas Konu olan Dolardan ayrilmayalim.

Syg,

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Evet asıl konumuz dolar.Bu hafta indikatörlere bağlı bir gevşeme beklensede haftasonu Cuma,4'ün üzerinde kapanış yapacağını düşünüyorum.Yükselen trend çok güçlü ilerliyor....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    ben de o taylandlı kadınlar adına konuşuyorum merak etme hiç biri senden daha fahişe değil terbiyesiz herif. cücük kadar beyninle her konuda konuşmaya çalışınca kaleminden çıkanlar işte böyle pespaye oluyor.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ???????

sakami bu?

yada hayatinda hic Tayland a gitmedin heralde.

hayir gitmediysen neden yorum yapiyorsun

yok gittiysen neden gormedin?

Allah islah etsin

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Bu arkadaşlar kandırılmaya müsaittir böyle..

Ayrıca elektriğin ne kadarının doğalgazdan üretildiğini bilmekte fayda var..

Devletin daha az vergi aldığındanmıdır nedir, doğalgaz yine de diğer ürünlere nazaran ucuz gözüküyor..ona rağmen Botaş vergi şampiyonu olduğunu gizlemek ihtiyacında ki, listede 1. sırada olmasına rağmen ismini gizleyebiliyor..neyse maden suyundan sonra sıra doğalgaza gelecek gibi..Çünki bizdeki soru şu; vergisi az, ucuz kalmış ne var?..yalnız bu doğal gaz zammı maden suyu zammına benzemez..adamı hoplatır..hani seçimler felan..
    Enki bey

yukarida grafigini verdiginiz dogal gaz grafigi Henry Hub a aittir ve ABD icindeki baz dogalgaz fiyatini yanisitir

Dunyadaki hicbir baska yerdeki gaz fiyatiyla ne alakasi vardir nede korelasyonu.

5.  Alıntı Originally Posted by yoktur Yazıyı Oku
    Ilgiltere abd israil avrupa rusya bunlarin hepsi kardes . bu sekilde bakmayan her zaman kaybeder. Bize gosterilene degil gosterilmeyene bakmak lazim. Dunyayi bunlar yonetir ve ekonomi teknolojiyi dunyaya sunarlar. Bu sebebden paralari deger kaybetmez.
    Çok doğru
    Biz ikinci dünya savaşı nda tek iken hepsi bize saldırdı.
    27 milyon Rus'u
    7,5 milyon almanı, 6 milyon polonyaliyi, 3 milyon japon savaşta mezara gönderdik. kahramanca savaştık.
    Çünkü bunların hepsi bir. Onlar tr karşı birleşti kendileri kaşındi.
    Bunlar bir yan Japonların tepesine atom atan bizdik, ya hele o savaşta Yahudileri el üstünde tutuyorlardı.

Yav kardeşim biraz tarih oku ya.
    Hala kendi mahallenin ezberlenmis iki sözünü söyleyince kendini tarih alımı zannediyon

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. HALİL REÇBER†@HalilRecber · 12 sa.12 saat önce

DOLAR ÖNÜMÜZDEKİ 2,5-3 YIL DÜŞEBİLİR..BREZİLYA TÜRKİYE BENZERLİĞİ DEVAM EDİYOR...
    ONS ALTIN 1750-
    EURUSD 1,300
    USDTRY 2,900-3.000
    ENFLASYON%6-7
    FAİZLER%6-7
    FED 1 BİLEMEDİN 2 FAİZ ARTTIRIMI ANCAK YAPAR SONRA FAİZLER DÜŞÜŞ
    DAHA 1ÇOK PİYASA ANALİZİ BİRAZDAN HALİL REÇBER YOUTUBE DE.

diyecek bir kelime bulamıyorum..
    doları olmayanları da mutlu etmek lazım..

ilhami†@ilhami16161 · 2 sa.2 saat önce

Dün dolar sat bugün ekonomi için altınlarınızı getirin diyen janti abimizin örtülü ödeneği 87.5 trilyon ₺ mecliste onaylandı..Ver mehteri sebastian..Belki biraz destek oda atar size altan altan..

USDTRY 2,900-3.000
    ENFLASYON%6-7
    FAİZLER%6-7
    sen bişey diyemedin ama ben onun ilacını biliyorum her gün sabah akşam alsın gitsin
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Zarrab'tan sonra da konuşacaklar mı?

...............

"Mahkeme bugün jüriyi oluşturabilirse mutlaka 4 Aralık'ı beklemek zorunda da değil; ara karara göre duruşmayı en kısa zamanda da yapabilir. İşte o zaman ilişkilerin nasıl bir seyir izleyeceği konusunda resmi biraz daha net görmeye başlayabiliriz.

O zaman Erdoğan ve Trump'ın bir sonraki görüşmesinin ne zaman, nasıl, hangi koşullarda yapılabileceğini daha iyi değerlendirme imkânımız olacak."

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...ar-mi-40659064

Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •