Sayfa 198/948 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. endeks %1 artmıs 1 kademe bile zorla artan hisse var karsımızda ...endeks duserken cok guzel ayak uyduruyor ona gore ben hergun altlara yazaıyorum eninde sonunda gelcek ...1 milyon lot yazsın dursun tahtacı isterse 20 milyon lot yazsın kime ne fayda hisse yukselmedikten sonra ? bunun ayarında baska bir hissede 1 milyon lot gercek alıs olsa 2 tavan yaptırır ..tahtacının bunu yapmasının tek amacı gunun en dusugunden aldıgı malı 2-3 kademe yukardan kucuk yatırımcıya satmak
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

2. derınlık varmı arkdaslar,

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Beğenmediğimiz pasif alışlar olmayınca piyasa satış yiyince hissenin fiyatı ne oldu gördük.

5.  Alıntı Originally Posted by kurtdere Yazıyı Oku
    Beğenmediğimiz pasif alışlar olmayınca piyasa satış yiyince hissenin fiyatı ne oldu gördük.
    sakamısın sen acemimi yoksa baska birseymi 1 milyon lot dursa noluyor bi acıklada ogrenelim 28 yıllık borsacı olarak 1 milyon lot 2.05 te dursa adam 2.06 ya indiremicekmi yani ya hakkaeten komikce yazdıgın

6. dun yazmısız yukarda buyrun borsa cıkarken 1 kademe cıkamayan hisse borsa duserken ne guzelde hemen ayka uydurup borsadan fazla dusuyor bu hissenin huyunu bilmeyende hisseye ove ove bitiremiyor cok yuksek kar et birde borsadaki fiyata bak spek sen bu is becremiyorsun sepklikten istifa et git bakkal dukkanı isler daha cok kazanırsın gunluk 2 kademeye oynayacagına

7. Sayın silverline yatırımcıları, davlumbaz almak için fiyat araştırması yapmak için 3 tane bayiyi ziyaret ettim. Bu esnada işleriniz yaz aylarına göre nasıl? Dediğimde bunlardan 2 tanesi aynı seyrediyor dedi. 1 tanesi işlerimiz daha iyi dedi.bilgilerinize sunulur.yatırım tavsiyesi değildir.

8. nerde delikanlı 1 milyon lotcu yukardan ele verdi tabi gozukmez

Sayfa 198/948 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •