O gap kapanmadigi surede bize huzur yok arkadaslar... Ytd
Originally Posted by Kirve O gap kapanmadigi surede bize huzur yok arkadaslar... Ytd İhgyodan buraya transfer olmusun... 6.96 kirarsa hava bosluguna kapilabilir... Duz cekic modunda.. Alicida yok kivransin dursun... Hayirli isler
Originally Posted by Meta06 İhgyodan buraya transfer olmusun... 6.96 kirarsa hava bosluguna kapilabilir... Duz cekic modunda.. Alicida yok kivransin dursun... Hayirli isler 2 , 2bucuk ay oldu burdayım dostum. O mazide kaldı
Originally Posted by Kirve 2 , 2bucuk ay oldu burdayım dostum. O mazide kaldı Hepmize rast gele
Originally Posted by Meta06 Hepmize rast gele Eyw kardesim..
Originally Posted by Kirve 6.90-6.99 arasindaki gap i kapatmadan rahat edemeyecek... Originally Posted by Kirve O gap kapanmadigi surede bize huzur yok arkadaslar... Ytd Ha gayret! Hahh kapattı
Artık gapı gupu kalmamış olması lazım E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by BodrumX Artık gapı gupu kalmamış olması lazım E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen kalmadı ama palanın ne yapacağı belli olmaz. 3 gundur gap icim yirtindigi icin dikkati oraya cekmistim. Baska bahanesi kalmadı
Forum Rules
Yer İmleri