Sayfa 393/804 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. deneme 1-2, ses kontrol...

bu boşlukta daha önceden yaşam belirtisi olduğuna dair kanıtlar bulunmuştur, yapılan kazılarda ellerinde üzerinde NUGYO yazılı kağıt parçaları ile bekleyen insan motiflerine rastlanmıştır. Uzmanlar bu motiflerin kendilerine KY diyen bir grubun belirli ritüelleri gerçekleştirmek için sık sık bir araya geldiği ayin veya törenleri temsil eden simgeler olabileceğini belirtiyorlar....

2. Ahahahaha ölüyüz biz, pompei’deki gibi tas olduk, kül olduk, amkdugumun volkani, patladi mi guzel gorunuyo ama sonrasi yandim anam.....
    6 yillik zombilik tarihi...
    Insanlik bunun neresinde ?
    !!
    Yandim anam.......

3. Nedir bu baskının hikmeti anlamadım gitti. Zararına satış göstermeler falan. Bir de gyo ların bedellilerinin kabul edildiği, galip efendinin pozisyon aldığı haberlerinin havalarda uçuştuğu bir günde. Sen ben bizim oğlandan başkası da yokkenburalarda. Daha ne olması lazım kestiremiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Nedir bu baskının hikmeti anlamadım gitti. Zararına satış göstermeler falan. Bir de gyo ların bedellilerinin kabul edildiği, galip efendinin pozisyon aldığı haberlerinin havalarda uçuştuğu bir günde. Sen ben bizim oğlandan başkası da yokkenburalarda. Daha ne olması lazım kestiremiyorum.
    Neymiş o haber hocam detay verir misin?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. Gyo lara galip efendi dalacak dedikoduları NMB üstadım.

6. Şimdi bu neyin nesi nedir bu kadar baski ya komple yildirip toplama dertleri var yada büyük bir haberı var burdan gidelim diyorlar ytd

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Gyo lara galip efendi dalacak dedikoduları NMB üstadım.
    bu herif daha yeni dağıtmadı mı bizim hisseyi, bir daha mı gelecekmiş, gölge etmesin yeter hakkımızda hayırlısı...

8. Eyyy spek efendi. Yine boş işlerle uğraşıyorsun. Son ky ben kalsam da vermeyeceğim malımı sana.

Sayfa 393/804 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •