Sayfa 505/1001 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=dkR4dpLrX5U

bu adam neden böyle panik davranıyor
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu herif madem temsil ettiği bankaya bu kadar güveniyor bir ABD ziyareti yapsın bakalım.
    Siz çok yaşayın ben aynısını yazacaktım..
    esas bomba bu aktifbank ta olacak bence
    dünkü açıklamalar feci..

YTD
    Son düzenleme : epikurus; 30-11-2017 saat: 12:42.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem, ABD`de devam eden davanın ekonomiye etkisiyle ilgili olarak, ``En kötü senaryoda bile Türkiye ekonomisine sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bankacılık sektöründe sistemik bir risk söz konusu değil`` dedi.
    https://www.ntv.com.tr/ekonomi/ertem...CkWq3oeUhBS9YQ

Bu adam konuşunca hep yalancı çoban hikayesini hatırlıyorum. Niyekine ! acaba dimi !

3.  Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Uluslararası sermaye bu adama ödül verdi. Hak da etti. Gemi inşa ve denizciliği geliştirmek için kurulan bir devlet bankasını; 1 değil 2 değil 3 kere satan bu adamın heykelinin BDDK'nın önüne dikilmesi gerekir!
    çok acele karar vermeyelim..
    para ve siyasetin olduğu (üstelik kirli olan) yerde rüzgar bazen bir günde kısa zamanda yön değiştirebilir.
    az sabır edelim bakalım koyun ak mı yoksa kara mı..

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Öyle bir ülke ve piyasa ki, "siyasilerin rüşvet aldığı dillendirildikçe güzelleşiyor"...

Ahlaksızlığın herkese prim olarak döndüğü bir dönem...

Pompei'nin son günleri gibi.

Damat tüm kanallarda "kara kömürün akıllı kömüre dönüştüğü" bir dönemi muştuluyor 21. yüzyılda...

Hepsi cambaz bunların.

Ana muhalefet lideri, elinde bir tomar belge, böylesine kokuşmuş bir toplumda devrim yapacağını zannederek heyecanla koşuşturup duruyor.

Aslında o da dernekteki koltuğunu kaptırmamak için, 2 ay sonra yapılması kararlaştırılan kurultay için uğraşıyor.

Böyle bir toplumun sanalda herşeyi halleden, futbol takımı tutkunu bireyleri olarak günlerimizi mutlu bir şekilde dolduruyoruz.

Seyrederek.

Bir ömür böyle geçti.
    Hayat size hakettiğiniz itibarı zaten vermiş abi..
    teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Tükenmişlik ve Sevgisizliğin Üst Boyutlarını Yaşıyorum bu toplumda. Tüm hislerim kayboldu. Midem bulanıyor.
    uzunca bir süredir benim durumumda sizden farklı değil..

başka vatanımız yok.
    bu hırsız ve yalancılar ile ve en önemlisi ahlaksızlık ve cehalet ile mücadeleye devam...

5.  Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Uluslararası sermaye bu adama ödül verdi. Hak da etti. Gemi inşa ve denizciliği geliştirmek için kurulan bir devlet bankasını; 1 değil 2 değil 3 kere satan bu adamın heykelinin BDDK'nın önüne dikilmesi gerekir!
    en nefret ettiğim bankacı bu heriftir, bunun başını çektiği bankalar yıllarca mudiyi düşük faizle soydular. geçen seneler "bankacilar-hakan-ates-veremli" şeklinde yurt gazetesinde bir yazı vardı tehdit şantajla onu kaldırttı bu.

buyrun o yazı internetteki son kopyası:

http://www.habergunce.com/haber/Faiz...si-107560.html

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Tükenmişlik ve Sevgisizliğin Üst Boyutlarını Yaşıyorum bu toplumda. Tüm hislerim kayboldu. Midem bulanıyor.
     Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Aynı düşünce ve ruh halindeyim. Canımı sıkan asıl nokta; eskiden kokuşmuşluk pısardı, sessizdi. Şimdi ise kokuşmuşluk prim yapıyor bu ülkede.
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    uzunca bir süredir benim durumumda sizden farklı değil..

başka vatanımız yok.
    bu hırsız ve yalancılar ile ve en önemlisi ahlaksızlık ve cehalet ile mücadeleye devam...
    Yalnız değilsiniz..içim kapkara oldu artık..

7. 3.9110 üzerinde kaldıkça izlemeye bile gerek yok

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Siz çok yaşayın ben aynısını yazacaktım..
    esas bomba bu aktifbank ta olacak bence
    dünkü açıklamalar feci..
    Sahiden bankacılık topiğinde bu bankanın bonosunu alnalar vardı yaklaşımlarıda ilginçti A KE PE oldukça bu banka sağlamdır falan diyorlardı . Ulan TEK ADAM herkesi harcıyor , kendine zeval gelecekse ÇALIK grubunu`mu harcamaktan imtina edecek ! ... Neyse herkes kendi yaptığından mesuldür , her koyun kendi bacağından asılır.

Sayfa 505/1001 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •