Sayfa 20/964 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 153 - 160 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Ya bide bunların yarın MSCI endeksinde olacak hangi akla hizmet almışlar bu gibi soyguncuları
    Aklımızın ermediği noktalarda buralar ya. Hayırlısı. Bakalım ne olacak.

2. En çok üzüldüğüm nokta; Devletimizin bu konularda hiç bir şey yapmaması. Zamanında KY korunacak denilmiyormuydu? Parçalanmış ceset halindeyiz ve Mobbing uygulanıyor. Sürekli hisse düşer mi??? Klasik yazmaktan bende bıktım ama belki okunur da tedbir alınır.

3. BİST + 1000 civarına geldi. Sürünmeye devaaaaaaaaaaam. Eksi-Menfi-Negatif-Nötr

4.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Ya bide bunların yarın MSCI endeksinde olacak hangi akla hizmet almışlar bu gibi soyguncuları
    Ben bu konuyla ilgili biraz umutluyum aslında birkaç makale okudum, Bir hisse MSCI endeksine eklendiğinde, fiyatların yükselmesi beklendiği, çünkü hisselerin artık birçok fon yönetiminin takibine gireceğinden bahsediliyor... Tahmini 1,7 trilyon doları, tüm gelişmekte olan piyasa fonlarına yatırıldığı tahmin ediliyor.

Neyse artık zamanı kalmadı zaten birkaç güne görürüz nasıl bişeymiş... Burdan tüm paydaşlara selamlar, hayırlı bol kazançlar.

Kaynak : https://www.thebalance.com/msci-inde...easure-3305948

5.  Alıntı Originally Posted by Chisinau Yazıyı Oku
    Ben bu konuyla ilgili biraz umutluyum aslında birkaç makale okudum, Bir hisse MSCI endeksine eklendiğinde, fiyatların yükselmesi beklendiği, çünkü hisselerin artık birçok fon yönetiminin takibine gireceğinden bahsediliyor... Tahmini 1,7 trilyon doları, tüm gelişmekte olan piyasa fonlarına yatırıldığı tahmin ediliyor.

Neyse artık zamanı kalmadı zaten birkaç güne görürüz nasıl bişeymiş... Burdan tüm paydaşlara selamlar, hayırlı bol kazançlar.

Kaynak : https://www.thebalance.com/msci-inde...easure-3305948
    MSCI endeksine işlem hacmi yüksek hisseler giriyormuş. Belkide girmesin diye hisseyi yerden yere vuruyor alabilirler mi ?

6.  Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    MSCI endeksine işlem hacmi yüksek hisseler giriyormuş. Belkide girmesin diye hisseyi yerden yere vuruyor alabilirler mi ?
    bencede bu aksam vazgeçtik diyecekler sanki baksana sürünüyor resmen

7. Tecavuz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın demişler, hergün aşşagı alıştık artık,, s*kseler sesimiz çıkmaz, aslan eşşek hikayesine döndü, kafamızı çeviremez hale geldik zararım 6 haneli, herkese bol kazanç diliyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Son saniye Citi nin tombul parmağını gördünüz mü 750 bin lot alış geldi vay anasını sayın seyirciler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 20/964 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •