Sayfa 311/500 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Aylık kapanış güzel olacak belli

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2.00 altı alıcıyım gelirmi bakacaz

2. Galibi fena bellemişler devre kesici geliyo

3.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    2.00 altı alıcıyım gelirmi bakacaz
    Sabah 2 nin altına gelme ihtimali var. O zaman alırsın artık. Bundan sonra böyle hareketler çok olacak gibi. Siz hariç ordan satsaydim burdan alsaydım diyen çok olur artık. Yarın ne olacağını kestirmek çok zor ama gelirse yukarda bana göre 2, 25 önemli olacak. Ytd

4. eğer galip tarihi operasyonlardan birini yaparsa haftaya cuma 4-5 gelir niyeti yarın belli olur yok eğer kötüyse yarın gümmm galip iki ucu.... inşallah kazandırır ben metroya geçtim o da açığa satış kredili yasağı geldi millet ağlıyo ben sevindim vangd bence bilerek brüte aldı zira var bi şeyler ama ben dayanamdım alttan alırım diye sattım ya bay bay ya gelecen ytd aman kimseye göre yatırım yapmayın dün brüte girdi felaket tellalları ky yi yaktı korkudan kaçtı bundan sonra ky zor girer gerçi alsa ertesi gün ancak neyse herkese allah gönlüne göre versin ytd

5. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.

6. Galip i seviyor küçük yatırımcı.mazoziş yaptı bizleri .rahat uyutturmuyor yatagında insanları

7. waspistool teşekkürler paylaşım için. Takas gayet şık duruyor iş yatırım yine değneği eline almış güzel.

8.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Suat kardeş dalgana bak isteyen istediği yerden alır satar neden insanları etkilemeye çalışıyorsun varsa hissen sat çık yoksa analiz yap panik havası oluşturma.
    Ben panik havasi yapmiyorumki burut takasdaki hikayeler hep ayni durumi yapiyor.once dusur sonra cikar ve cikarinca satarlar sen alirsin ertesi gun duser hep boyle

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 311/500 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •