Sayfa 139/774 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Buralarda bile siz müslümanlığı bilmezsiniz diyorsunuz. En dogru Müslüman sizsiniz yani, sizden olmayan kafir yani, taraf olmayan bitaraf olur yani, Müslümansan akp ye oy vereceksin yani...RUMennige sen sadece tek soruma cevab ver bende gidip evet atacagım...FAKİRİN 18 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU VEKİL OLACAKMI? YOKSA O MADDE ZENGİNLERİ VE ZENGİN ÇOCUKLARINI MI KOLLUYOR? ....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Ben 1990 da üniversitede iken sınıfımın yarısı başı kapalı kızlarda doluydu sorun yoktu...
    1984'de ben üniversitedeyken de sınıfımızda başı örtülü arkadaşlarımız vardı... Kimse de kimseye karışmıyordu...

Hala gizliden gizliye sağ, sol davası güdülüyordu ama... kimse başı örtülüydü, değildi diye karışmıyordu..

Baş örtüsü meselesini ilk kez rahmetli Erbakan (mühendislik yönüne hayranım hala rahmetlinin) ortaya attı.. Ne olduysa ondan sonra oldu..

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    sorunuzda samimi olmadığınızı biliyorum ama yine de cevaplayayım
    somut bir örnek
    refah partisi
    millet iradesi ile iktidara geldi
    basınla bürokrası ile ordu içindeki cunta ile
    hoop
    olmaz millet sizi seçmiş olabilir ama biz sizi beğenmedik dediler
    ve gitti
    gariban erbakan
    işte
    bunun için yeni anayasaya evet
    Peki şimdi var mı böyle yapabilecek ordu.
    Siz de samimi değilsiniz.
    Gerçekleri anlatın bana ki inanayım.
    10, 20, 30, 70 yıl öncesinde kalmayın.
    Drdiklerinizi bir anayasa maddesiyle değiştirir ve parti kapatma zorlaştırılır.
    Vatan hainliği ve hırsızlık harici tabi...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

4. Ve ordu darbe girişimini ne zaman, nasıl yaptı. Bunu da bana izah edin evet derim o zaman.

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Ve ordu darbe girişimini ne zaman, nasıl yaptı. Bunu da bana izah edin evet derim o zaman.

her on yılda bir düzenli olarak
    türkyede yaşamıyormusunuz

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Siz bu değişikliklere razı mısınız?

https://www.facebook.com/GelecegimIc...4530230344634/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 139/774 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •