-
Adamlar rahatı yerinde şirketi yönetemiyorsan kapat git. Her sene zarar et bi bedelli yap bedavadan kasana parayı koy. Milletin canı cehenneme. Adi herifler. Bunlarada ses çıkaran yok tabi. Ozaman bende dükkanımı borsaya alayım her sene bi bedelli yapayım havadan para gelsin niye çalışayım.
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Fatih bey bedelliye kimseyi sokmadılar ki kendi paralarıyla aldılar.
-
Nasıl kimseyi sokmadılar
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bedellinin son günü 1.00 TL.nin altında kapattığı için millet almak isterse 1.00 TL.nin altından alabileceği için bizim gibi yatırımcıları sokmadılar bedelliye aracı kurumumla görüştüm.
-
Bedelli yapabildikleri pay sanırım %50 onu da kendileri aldılar,Bedelli için kuraldır bu 1.00 TL.nin altında ise son gün bedelliye girmek yatırımcı için saçma...şahsen ben 1000 lot alıp bedelliye girebilmem için 1000 adet te rüçhan almam gerekirdi maliyet 1040 TL. olmaktaydı O gün,Rüçhan 0.04 TL.tabanda kapattı.Girmeyenlerinde rüçhanları yandı bitti kül oldu.
-
Ya bu ne bicim bir hisse alış kademeleri bomboştu taban yapacak diye cok korktum biri 100 bin lot satsa direk tabandı artık yükselecegine hic umudum kalmadı ne yapacagımı şasırdım
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arkadaşlar DIRIT'te ciddi anlamda lot toplama var teknik çok iyi durumda günlükte çanak oluşumu var bi haber e bakar sonrası zamanı olan beklesin...zamanım yok diyen çıkıp diğer kağıtlara bakabilir...zaman önemli sonuçta
-
Tavan marjını düşük tutmaya çalışıyorlar tahminimde ki senaryo tavan taptırıp tavanı bozup yatırımcıyı satmaya zorlayacaklar.Bu bile bi çoğumuzun razı olacağı senaryo..Şirket süreki zarar yazan bi şirket bedelliden para girdi kasalarına bakalım ne yapacaklar içini boşaltıp kaçmasalar bari
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri