Originally Posted by DeliKAN Hocam.. rumenigge hocam.. Adamlar dollars'ları uuroları götürmişler.. Sen daha dolar dolar değildir diyorsun.. Sorularım şunlar.... Dolar dolar değilse.. Nedir.. ? Dolar dolar değilse uuro nedir.. ? Sen hektor fıkrasını biliyor musun.. ? dolar dolar değildir dedim ben tabi uzun süre yurt dışında olunca Türkçe zayıflamış
Originally Posted by rumenigge dolar dolar değildir dedim ben tabi uzun süre yurt dışında olunca Türkçe zayıflamış Bizde iki şey hiç zayıflamaz.. Türkçe ve Türklük.. Türk'ün T sini büyük yazamayanlarla karıştırma beni.. Sahi.. hektor fıkrasını biliyor musun sen.. ?
Originally Posted by DeliKAN Bizde iki şey hiç zayıflamaz.. Türkçe ve Türklük.. Türk'ün T sini büyük yazamayanlarla karıştırma beni.. Sahi.. hektor fıkrasını biliyor musun sen.. ? anlat herkes öğrensin
Originally Posted by rumenigge anlat herkes öğrensin Ya bu bildiğimiz hector mu? Hani adam üçüncüde dayanamıyor ve hectora kaç lan oradan adam şimdi s..... diyor
Originally Posted by MKELES Ya bu bildiğimiz hector mu? Hani adam üçüncüde dayanamıyor ve hectora kaç lan oradan adam şimdi s..... diyor bizde karabaş versiyonu olarak anlatılır o
Originally Posted by rumenigge bizde karabaş versiyonu olarak anlatılır o Karabaş, Akbaş veya hektor... farketmez.. Önemli olan kimin osurduğudur..
Originally Posted by MKELES Ya bu bildiğimiz hector mu? Hani adam üçüncüde dayanamıyor ve hectora kaç lan oradan adam şimdi s..... diyor Aynen o.. hektor.
Originally Posted by DeliKAN Aynen o.. hektor. onun bizdeki versiyon kaç karabaş zehirleneceksin
Forum Rules
Yer İmleri