Biraz da balık tutmayı öğrenmeye fayda sağlayacak bir soru sorayım; yatırım konusunda beğendiğiniz kitaplar neler? Aklımda yatırım dünyasının başucu birkaç kitabı var ancak sizlerden de tavsiyeler duymak isterim, herkese faydası olmuş olur.
Biraz da balık tutmayı öğrenmeye fayda sağlayacak bir soru sorayım; yatırım konusunda beğendiğiniz kitaplar neler? Aklımda yatırım dünyasının başucu birkaç kitabı var ancak sizlerden de tavsiyeler duymak isterim, herkese faydası olmuş olur.
Eski abilerime bir soru sormak istiyorum.
Özellikle Dudu abiye..
Diyelim ki 2001 deki gibi bir kriz oldu.. Yada olacak.. Anayasa kitabı fırlatılacak yada atıyorum kabine üyeleri birbirine girecek ve hükümet yola devam edemeyecek vb gibi..
Yarın sabah kalktığımızda krizin tam içinde nasıl bir strateji izlemeliyiz..
Mesela %100 borsadayız.. veya % 100 tl deyiz..
2001 Mayıs 2002 kasım arası askerdim. Krizi anlamadım.. 2009 ta işim vardı bakmakla yükümlü olduğum bir birey yoktu rahattım.. paramda yoktu..
Böyle bir krizle karşılaşırsak ne yapmalıyız sizce..
Bize 2001 krizini anlatırmısınız..
35 ½
Brisa, Hekts, Froto, Asels zaten var..
Bulunduklarl fiyat seviyesi ve yatirimlari nedeni, yatirim surecinin asamasi goz onune alinirsa Brisa ve Soda oncelikli olurdu.
Sonra cok guzel, saglam trendi nedeni ile Toaso sanirim..
Hic birinden blok alim yapmazdim.
Yavas yavas sindire sindire, demlene demlene aylik duzenli alimlarla guzel bir ortalama maliyet olustururdum.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Tuprs Froto Hekts Brisa veya Soda ve Asels'den olusan 5 sirketlik uzun vadeli bir portfoy yapmaya calisirdim, ama zaman icinde yavas yavas biriktirerek.
Bunlardan bazilari fiyat olarak uygun seviyelerde olabilirler.. Bazilari da olmayabilirler.. Bu nedenle blok alimi hic bir zaman tercih etmezdim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
![]()
Bu hisseler için bir yorum alabilirmiyim ustadim
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri