Sayfa 270/487 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by Rookie Yazıyı Oku
    Peki niye 1 tl ye yukselmedi. 10 kademe kotu bir rakam degil.. seans arasinda haber gelmesi hosuma gitmemisti zaten..

Ne tur seneryo olusabilir bakmak lazim..
    Piyasa yarin felan bozacagini dusunerek belki dokeriz bir hafta daha oyalanalim mi diyorlar. Yoksa nominal alti tutut ruchanlari kendileri mi almak istiyor..

Burda ogrenmemiz gereken şudur 1 tl altinda mi onay verdi spk 1 tl altinda yapamazsin dermi eter oyle bir haber gelirse dakikasina 1 oluruz bunu sorusturmak lazim bilgisi olan varmi ?
    Bu saatten sonra 85kr.bile olsa Rüçhan pazari açılıp bedelli yapılacak.cunku spk onaylamış.dokebildigini doksun.borsada sadece Zaman kaybı olur para kaybetmem. Senaryolar çoğaltabiliriz.patron kendim ruchanlari kullanacam kimseye yedirmem derse.yilbasina kadar böyle takılırız.diger senaryo ky algisiyla oynanıp.bak Rüçhan pazari açılacak hisse 90 Kr bundan bir halt olmaz dedirtmek.isteyen alır isteyen satar ben maktk bedellisinde bu filmi izlemistim.ayni senaryo çalışır veya çalışmaz.suanda gördüğüm güvenli liman benim için .isteyen alsın isteyen satsin.ben bekleyenler tarafında olacağım.asla y.t.d.
    1

2.  Alıntı Originally Posted by Rookie Yazıyı Oku
    Peki niye 1 tl ye yukselmedi. 10 kademe kotu bir rakam degil.. seans arasinda haber gelmesi hosuma gitmemisti zaten..

Ne tur seneryo olusabilir bakmak lazim..
    Piyasa yarin felan bozacagini dusunerek belki dokeriz bir hafta daha oyalanalim mi diyorlar. Yoksa nominal alti tutut ruchanlari kendileri mi almak istiyor..

Burda ogrenmemiz gereken şudur 1 tl altinda mi onay verdi spk 1 tl altinda yapamazsin dermi eter oyle bir haber gelirse dakikasina 1 oluruz bunu sorusturmak lazim bilgisi olan varmi ?
    algı için yeteri kadar zaman var herşey belli miss tarih vs. eksik parametre yok son ana kadar yaparlar yapabileceklerini.

alıcılar

satıcılar

ilk 5 kurum genel

4. Şimdi arkadaslar hisse ayin 11 indeki bedelliye kadar 1 tl olmak zorunda mi degil mi .yani 0,90 kurustayken bedelli yapabilecekler mi .

5. Evet 1 tl olmadan bedelli yapabilirler. 0,90 kuruştan da bedelli yapabilirler. Fakat hisse değeri 1 tl den az olursa bedelli esnasında ki rüçhanları kimse kullanmaz. Çünkü 1 rüçhan hakkı 1 tl ye satılacak. Eğer bedelliye 1.10-1.20 aralığından girerse, rüçhan hakkını kullanıp 1 tl ye hisse sahibi olacağız. Yani en az yüzde 10 karlı hisse almış olacağız.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..

6.  Alıntı Originally Posted by Oguz Bahce Yazıyı Oku
    Evet 1 tl olmadan bedelli yapabilirler. 0,90 kuruştan da bedelli yapabilirler. Fakat hisse değeri 1 tl den az olursa bedelli esnasında ki rüçhanları kimse kullanmaz. Çünkü 1 rüçhan hakkı 1 tl ye satılacak. Eğer bedelliye 1.10-1.20 aralığından girerse, rüçhan hakkını kullanıp 1 tl ye hisse sahibi olacağız. Yani en az yüzde 10 karlı hisse almış olacağız.

1 hisse 1.10 tl iken bölünürse, 1 tl den bedelliye katılırsın ama bu şimdilik bir avantaj sağlamaz Daha öncek açıkladığım /açıklanan hesaplamalarda görüldüğü gibi, 1. 10 luk fiyat bölünme oranında düşer ve bölünme olduğu gün bu düşükten açılış ile toplam değerin sabit kalır. 1. 10 iken bedelliye katılmazsan o zaman zararın olur.

Diyelimki 100 lotum var, 37tl daha yatırırım 137 lotum olur.

Bölünme öncesi 1.10 TL/lotx100lot+37=147 TL değerim var.

37 tl yi yatırarak Bedelliyi kullandım

137 lotum oldu

Bölünme sonrası açılış fiyatı 147/137 TL yani yaklaşık 1.073 e düşer fiyat, hesaplama böyledir.

137 lot X 1.073 = 147 tl lik toplam değerin olur.

90 kuruşken bölünme olursa, bölünmeniye katılmasanda (90+37)/137=92,7 kuruştan açılış olur ve bedelliye katılmadığın halde o açılış ile kardasın, açılış sonrası düşüş ve yükselişler istina.

7. Teşekkür ederim açıklamalar için sayın gündayad. Daha güzel açıkladınız. Rüçhan tahtası açılınca da, lütfen bilgilerinizle aydınlatırsanız sevinirim.

Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..

8. Bu hisseden bir halt olmaz.uzak durun.paranızı yiyin.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 270/487 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •