Sayfa 82/639 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 649 - 656 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Yapı kredi.iş bankası. Garanti. Vakıf ve halkbank.bunlar genelde küçük yatırımcının işlem yaptığı aracilar. Neye seviniyor sunuz.Demek ki aramıza bizim gibi yeni kurbanlar katılmış. .

2. Abicim İş Bankası 18 ay önce 900 binlerdi. Devamli aldi. Hep aldı. Şimdi 3 küsür milyon oldu. Küçük yatırımcı oldugunu zannetmiyorum

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 1 eylül 2015 ile günümüz arasindaki son takasi birisi paylasirsa hangi araci kurumlar toplamis ne kar toplamis net gözükür

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
    Wiki Slh'

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Sonuç olarak 2 seçeneğimiz var:
    1)Tahtanın kapanacağı beklentisindeysek,bu fiyatlardan satmayı tercih edeceğiz.Neticede 0,30 büyüktür 0,00'dan.
    2)Bu kadar zarar ettik,zaten battık deyip bekleyeceğiz.

Her iki durumda da risk var.Hisse 0,60'lara çıkarsa;ilk durumda%100'lük marjı kaybederiz.Tahta kapanırsa,ikinci durumda birimi 0,30 olan portföyümüzü kaybederiz.
    ben 1. seçeneği daha olası görüyorum ve kısım kısım büyük zararda olmamama rağmen satmaya başlıyorum..
    tam 18 aydır toplarlanmayan sürekli kan kaybeden kağıttan ümidim kestim artık...

6. satmaya başladım..
    ben hayır görmedim kağıttan alan görebiliyorsa görsün..
    her gün peyder pey satıcam..
    sonra demedi demeyin...

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Yapı kredi.iş bankası. Garanti. Vakıf ve halkbank.bunlar genelde küçük yatırımcının işlem yaptığı aracilar. Neye seviniyor sunuz.Demek ki aramıza bizim gibi yeni kurbanlar katılmış. .
    kızgınlıkla öfke ile yazılan yazıdan, sevinme ibaresi nerden gördünde yazdın merak ettim doğrusu.
    sürekli psikolojiye oynamayı bırakta icraate geç artık akacak kan damarda durmaz. alacam, alıyorum, artık satışa başlıyorum, satacam, sattım diyenleri burası çok gördü başla artık satışlara, koş özgürlüğüne aldığın nefes kar kalsın yanına, kurbanlık olma

8.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    kızgınlıkla öfke ile yazılan yazıdan, sevinme ibaresi nerden gördünde yazdın merak ettim doğrusu.
    sürekli psikolojiye oynamayı bırakta icraate geç artık akacak kan damarda durmaz. alacam, alıyorum, artık satışa başlıyorum, satacam, sattım diyenleri burası çok gördü başla artık satışlara, koş özgürlüğüne aldığın nefes kar kalsın yanına, kurbanlık olma
    yürü git. boş konuşan senin gibiler..
    sattım sabah bir kısmını..
    yarın da satmaya devam edeceğim...
    asıl sizin gibi umut dağıtanlardan icraat görelim..
    madem iyi olacak alın buyur satıyorum...
    azıcık tutarlı olun..çok güveniyorsanız satan var sizde alın da görelim..
    boş konuşan kimmiş ortaya çıksın...

Sayfa 82/639 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •