Valla dostum ben 18 ayda neler gördüm bu kağıtta. Şimdi büyük umit bağladığımız seddulbahir üstad bile geçen eylül ayıydı sanırım ay sonuna kadar haberler ve olumlu gelişmeler ay sonuna kadar olmazsa bana sahtekar diyebilirsiniz diye tradeport rumuzuyla yazmıştı.adam o kadar inanıyordu ki kendi itibarı için resmen kumar oynadı ve resmen kaybetti. Senin dediğine katılıyorum. Hissenin yüzde 65 o patronda.kağıt üzerinde adam daha çok kaybediyor belki ama adamın etkisi sıfır demek ki kağıt üstünde. Demek ki satışları karşılayacak veya alim yapacak parası yok.yani kağıt üzerinde patronluk bunlar.kağıdın çoğu patronda niye gidecek olsa kervansaray kağıdı giderdi spekülatif olarak. Kağıdın yüzde 80 o patronda ve çağrı beklentisi var ama 4 yıldır 3 de bire düştü fiyatı..sonuç olarak dostum bu patronlara ne geri alim yapacak para ne doruktan para tahsili için olan ne de yakın pazardan çıkmak için bir çaba yok.öyle olsaydı 1 yıl önce kredi yapılandırma haberini kullanır arkasından az bir hisse geri alımı ve sonrasında da pazar değişikliği için başvuruda bulunurlardi. Bu adamlar spekülatif olarak bile hisseyi yükseltecek çapta değilmiş. .bakkal zihniyeti ile şirket yöneten ama bizim gibi enayilerden de para kazanan tipler bunlar...
Yer İmleri