Sayfa 81/639 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 641 - 648 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Siz de haklısınız ben imkanım dahilinde maliyetime dusure düşüre iyi yere getirdim...1.29 da girmiştim şimdi daha makul yerde ama yine de zaman + maliyet hala zararım büyük...

Sen ben bizler satacağız ki speğin ekmeğine yağ sürelim... adım adım her yorumu hareketi psikolojimizi maliyetimizi biliyorlar...

Sen diyorsun ki bu hisse çıkmaz hatta batacak ben de diyorum ki bu hisse batacaksa bile son bir hamle ile fiyatı yukarı taşıyacak ve şirketin geleceğine dair hiç yorum yapmıyorum tamamen hisse fiyatının spekülatif artacağına inanıyorum...

Olur da önlem alırlar şirket ve hisselerine sahip çıkarlar o zaman zaten gider ben bunu savunmuyorum ben bir kulp bulunup hisse en azından 80 kuruş ile 1.20 lere kadar gidecek diye bekliyorum...

Ben düşüncemin beklentimin arkasındayım ömrümüz olursa göreceğiz olmazsa zaten zararda 2 yıla yakın beklemiş olurum. Umudu olmayan 0 kuruşa inecegine tahtanın kapanacagina inanan buyursun satsın elbet alan olacak...
    Valla dostum ben 18 ayda neler gördüm bu kağıtta. Şimdi büyük umit bağladığımız seddulbahir üstad bile geçen eylül ayıydı sanırım ay sonuna kadar haberler ve olumlu gelişmeler ay sonuna kadar olmazsa bana sahtekar diyebilirsiniz diye tradeport rumuzuyla yazmıştı.adam o kadar inanıyordu ki kendi itibarı için resmen kumar oynadı ve resmen kaybetti. Senin dediğine katılıyorum. Hissenin yüzde 65 o patronda.kağıt üzerinde adam daha çok kaybediyor belki ama adamın etkisi sıfır demek ki kağıt üstünde. Demek ki satışları karşılayacak veya alim yapacak parası yok.yani kağıt üzerinde patronluk bunlar.kağıdın çoğu patronda niye gidecek olsa kervansaray kağıdı giderdi spekülatif olarak. Kağıdın yüzde 80 o patronda ve çağrı beklentisi var ama 4 yıldır 3 de bire düştü fiyatı..sonuç olarak dostum bu patronlara ne geri alim yapacak para ne doruktan para tahsili için olan ne de yakın pazardan çıkmak için bir çaba yok.öyle olsaydı 1 yıl önce kredi yapılandırma haberini kullanır arkasından az bir hisse geri alımı ve sonrasında da pazar değişikliği için başvuruda bulunurlardi. Bu adamlar spekülatif olarak bile hisseyi yükseltecek çapta değilmiş. .bakkal zihniyeti ile şirket yöneten ama bizim gibi enayilerden de para kazanan tipler bunlar...

2. Sonuç olarak 2 seçeneğimiz var:
    1)Tahtanın kapanacağı beklentisindeysek,bu fiyatlardan satmayı tercih edeceğiz.Neticede 0,30 büyüktür 0,00'dan.
    2)Bu kadar zarar ettik,zaten battık deyip bekleyeceğiz.

Her iki durumda da risk var.Hisse 0,60'lara çıkarsa;ilk durumda%100'lük marjı kaybederiz.Tahta kapanırsa,ikinci durumda birimi 0,30 olan portföyümüzü kaybederiz.

3.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Sonuç olarak 2 seçeneğimiz var:
    1)Tahtanın kapanacağı beklentisindeysek,bu fiyatlardan satmayı tercih edeceğiz.Neticede 0,30 büyüktür 0,00'dan.

Her iki durumda da risk var.Hisse 0,60'lara çıkarsa;ilk durumda%100'lük marjı kaybederiz.Tahta kapanırsa,ikinci durumda birimi 0,30 olan portföyümüzü kaybederiz.
    Tamamen sizin gibi düşünüyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Spek ve şirkette çok korkmuştur simdi umit bey.arabasini da satip hisse alacakmis eyvah diyorlardir.gecen yil 50 kuruslardayken de sikiyorsa 40 kuruşa düşsün diyen cok oldu gorur patron ve spek diyen coktu.bak gördüğün gibi simdi 30 kuruş ve hala düşüyor. Son olarak 30 kuruş sıfırdan büyüktür. .
    Benim de senin hakkında şüphelerim var..madem 30 0 dan büyük satta sen de bizde kurtulalım şirketi kötülemekten yorulmadin gitti..

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Sonuç olarak 2 seçeneğimiz var:

Hocam sizinle hedef fiyat konusunda fikir ayrılığı var ben de...

Şayet spekülatif olarak çıkaracak iseler bu hissenin en az 1 civarlarina kadar gelmesi gerekiyor...

Şöyle izah edeyim...

D grubunda olduğu için işlem hacmi ve bilinirligi çok az42 olduğu gün bile 200 bin liralık işlem hacmi olmadı bunun bir kısmını yine ky yaptı... işlem hacmi ne zaman 1 milyona yaklaşır veya geçerse işte o zaman speğin elindekileri boşaltma imkanı doğar. Bunun için fiyat bence 70 kuruş üstüne düzenli olarak artarak devam etmeli çünkü aylardır bekleyenlere bizlerde fiyat 55 60 65 70 gibi rakamlarda olduğunda elimizdekilere çıkarmaya çalışacağız spek te bunu yapmaya kalktığı zaman o kadar talep karşılık göremeyecektir...

Ya sert bir şekilde tavan tavan gitmeli en az 5 tavan kurtarır ya da kısa sürede 2 tavan biraz dinlenme yine 2 tavan biraz dinlenme ile asansör misali doldur boşalt bir hareketlilik ile fiyatı yukarı taşıyarak her tavanda makul lot koyarak elindekileri çıkarmaya çalışacaktır...

Her iki yöntemde de bence ancak 1 _ 1.30 aralığında kendini kurtarır...

Bunu yapabilmesi için haber akışı gerekiyor kullanmak isterlerse o potansiyel mevcut haber gelmeden bunun çıkabileceği maksimum fiyat 45 _ 50 arası o da spege yaramaz...

Tabi spekte ne kadar lot var maliyet ne bunu bilmek lazım tahminen maliyeti bence en iyi ihtimalle 45 _ 50 kuruş daha aşağı da maliyetlenecegine ihtimal vermiyorum bu sebeple ısrarla istediğini elde edemediği için şirketten bağımsız fiyatı 30 bandında tutuyor maliyeti 30 lu rakamlar olsa kaç kez şimdiye kadar 50 _ 60 arasına getirmişti...

Bu naçizane benim kendi öngörüm tahminlerimde yanılma payı mevcut çünkü elimde veri yok...😀😀😀

6. Herkes şirketten umudu kesmiş en iyi senaryo bile son cirpinis yani malı kitleme olarak görüyor bu bile gerçeklese belki zarardan kurtularak hatta kar ederek kurtulacagiz ama bu seferde bizim yerimize başka garibanlar yanacak bu bile içime sinmiyor o yuzden tövbe bir daha böyle şirketlere bulaşmam

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Madem bu Adipazarlama hissesi batacak takasbank saklama bakiyesi en yüksek 10 kurum hala neden
    sürekli elindeki lotları artırıyor. son ayda 490 bin lot daha eklenmiş. kimsenin paylarında azalma yok. kimse satmıyorsa bu kadar bunca düşüş niye ?
    elinde 9 mil. yakın hissesi olan satmıyorsa, o kale gibi duran 2 mil lottan 1 lot bile eksilme olmuyorsa, ben neden satayım bu fiyata

8.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    Madem bu Adipazarlama hissesi batacak takasbank saklama bakiyesi en yüksek 10 kurum hala neden
    sürekli elindeki lotları artırıyor. son ayda 490 bin lot daha eklenmiş. kimsenin paylarında azalma yok. kimse satmıyorsa bu kadar bunca düşüş niye ?
    elinde 9 mil. yakın hissesi olan satmıyorsa, o kale gibi duran 2 mil lottan 1 lot bile eksilme olmuyorsa, ben neden satayım bu fiyata
    Takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum size...

En kötü senaryo üzerinden konuşuyoruz hep...

Burada net lot sayısı ve kimlerin hakim olduğu ortada onlar milyonlarinda binler bile eksilmeyen ben niye satayım???

Hatta imkan dahilinde 33 34 35 li fiyatlardan alıma devam ediyorum...

Sayfa 81/639 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •