Sayfa 135/1024 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İyi de hangi banka bu memorex. normal swap kaç?
    düz swaplı sormadım çünkü daha düşüktür.Taşımalı da abank+burgan ikilisi ile bu oranlar.abank ta euro faizi 1,60 burgan da 1,90 imiş. euro da 1,90 nın üstü her oran yazdığım oranları daha yukarı taşır ayrıca.

Taşımalı swap riskli.eger geri getiremez seniz.yuksek kurdan alim yapılıyor.anapara riski var

3. yanlış başlık

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    düz swaplı sormadım çünkü daha düşüktür.Taşımalı da abank+burgan ikilisi ile bu oranlar.abank ta euro faizi 1,60 burgan da 1,90 imiş. euro da 1,90 nın üstü her oran yazdığım oranları daha yukarı taşır ayrıca.
    rodeo euro %2.20 teklif pazarlıklı %2.25, taşımalı swapın euro bacağında bu oranla rekabetçiyiz dedi mt. tarih:3 hafta önce.

Ancak taşımalı swap olayını ben tam anlamadım. Mt yede soracak zamanım yoktu. Burada sıklıkla duyuyorum. Anlatan olursa iyi olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. JonDowes hocam buraya uğradığında taşımalı swap olayını anlatabilir misiniz

Fed 0.25 artırdı bizimki ne yapacak bakalım yarın

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Taşımalı swap riskli.eger geri getiremez seniz.yuksek kurdan alim yapılıyor.anapara riski var
    anapara riski yok zarar sadece spot piyasada al sat farkı kadar zarar yazdırabilirler ya da spot 1 günlük kredi açarak durumu çözebilirler.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    rodeo euro %2.20 teklif pazarlıklı %2.25, taşımalı swapın euro bacağında bu oranla rekabetçiyiz dedi mt. tarih:3 hafta önce.

Ancak taşımalı swap olayını ben tam anlamadım. Mt yede soracak zamanım yoktu. Burada sıklıkla duyuyorum. Anlatan olursa iyi olabilir.
    burgandan oran almadım bağlayan bir arkadaşın bilgileri bunlar. Hoşgeldin oranları daha yüksek olduğu için getirilerde yazdığım oranların üstü olur doğal olarak. Ayrıca pazarlıkla hoşgeldinlerin üzerine çıkılabiliyor zaten.

Sayfa 135/1024 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •