Bunlarda haftalık-aylık ve üç aylıklar bu işten daha iyi anlayan arkadaşlar yorumlar belki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlarda haftalık-aylık ve üç aylıklar bu işten daha iyi anlayan arkadaşlar yorumlar belki
Takaslara göre artık inşallah CITI 'nin satacak malı bitmiştir.. Diğer olay da bir haftadan beri deuche yabancının mal toplamaya başlaması.. Hergün 3-4 bin alıyor biraz vitesi artırması lazım.. Diğer taraftan CITI 'nin sattığı malları karşılayan KY gibi gözüküyor.. Çünkü toplu olarak alım yapıp da göze batan aracı kurum göremedim
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
City diğer aracı kurumlarınada aldırabilir, direk kendisi girmeden mesela yatırım finansman gibi. Ben city nin sattığını alabilecek KY olduğunu sanmıyorum. Çünkü KY bın büyük bir çoğunluğu bu hissenin potansiyelini daha algılayabilmiş gibi görünmüyor, genellikle günlük al sat yapıyor bence. YTD.
Aynen üstad dediğin gibi. Ama o “DİĞER” yazan yer varya. İşte bütün film orada kopuyor, diğerleri kimse onu göremiyorum ben. [emoji16]
Eğer öneriniz doğruysa. KY aldıysa, yandı gülüm keten helva derim ben. YTD.
Pasta var mı?
Ky o kadar malı karşılayamaz arkadaşlar, takastan kolay kolay anlaşılmaz bu.
Bir de KY bu hissenin potansiyelini bilmiyor diyorsunuz ama bunu derken kendimizin de KY olduğunu unutmayalım.. Ayrıca bloomberg de %10-15 artışları gören de atlıyor hisseye dikkatinizi çekerim.. Al bak aşağıdaki resimde göremediğin diğerler yer alıyor.. :)
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri