-
Ak Yatırım ( http://www.akyatirim.com.tr ) Araştırma Bölümü Tarafından Hazırlanan Analitik Görünüm Analizi:
"Dolar/TL'de 3,70 seviyesi altında bir hareket görüyoruz. Yeniden kısa vadeli aşağı eğilime geri dönüş için 3,65 altında bir kapanış
gerekiyor. 3,76 ve 3,80 seviyeleri direnç olarak belirtilebilir.3,65-3,55 bandı destek bölgesi."
Analizin tamamı için
https://www.akyatirim.com.tr/apps/pd...444ffc4f54.pdf
YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...
-

Originally Posted by
erinc
henuz emeklilige uzun seneler olsa da (yolun tam yarisindayim) merak ettigim bir konuydu...paylasim icin tesekkurler...
Emekliliğinize ne kadar kalırsa kalsın yine de bakılabilir.. (Eğer emekli olmadıysanız) Bu linkten , emekliliğinizle ilgili bazı bilgileri edinebilirsiniz... O amaçla verdim.. Bilglendirme, yardımcı olma amacıyla yani...
Doğru bilgileri, başkalarına faydalı olacak bilgileri, tecrübelerimi, sevgimi, neşemi, hiddetimi, şiddetimi ve servetimin bir kısmını paylaşmayı severim.. ( Kendimi Maslow'un yaşam piramidinin tepesinde sandığımdandır belki de..
)
Saygılar bizden efenim.. 

Originally Posted by
DeliKAN
<<
Bu link >>
<<
Bu link değil ( buna tıklamayın) >>
Saygılar, sevgiler..
-
Dün VİOP ta aldığım altın kontratları bugün yarım emeklilik maaşı değil, tam emeklilik maaşı bıraktı...
Kısa günün karı..
-

Originally Posted by
roxette
Şimdi , mehtap .... nickli bir arkadaş var idi , zerre katılmam fikirlerine , 3,75 üstü köpüktür der dururdu.
Aynı kişi 3.60 lara geldiğinde daha da düşecek de diyordu. Peki düştü mü? Aynı kişi kendisinin borsada olduğunu söylese de gün geçtikçe artan dolar yüzdesini kendi ağzından duyduk.
Aslolan şu herkes o anki duruma göre yorum yapıyor. Düşünce ben demiştim diyorlar. Yükselince de ben demiştim diyorlar. Kimi herşey tozpembeymiş gibi yapıp düşük kur belirliyor. Kimisi de gerçeği görüp yaklaşık değerini söylüyor.Mb bile geçen yılki dolar hedefini tutturamamışken söylediğiniz arkadaşın dediğinin doğru olması imkansız.
-
-
-

Originally Posted by
turkuaz
Merhaba,
Dolara yüksek mevduat faizi arayışındayım.Nereyi tercih ediyorsunuz acaba? %4'lerden bahsedilmiş ama ben % 2,6'dan yüksek veren görmedim
geçen ay finans qnb bank da dolara yüzde 3 faiz aldım.
iki gün sonra da dolar hesabımı kapatıp , 4 lü hesap açtırdım. dolar 2,5- lira 10,70 - euro ve ingiliz sterlini ne de yüzde 1 faiz .
bunların arasında istediğine geçiş yapabilirsiniz.
başka bir arkadaş da ,
4 lü hesaba , dolar için 3 , euro ve sterline 1,5 - lira için de yanlış değilsem 11,00 faiz diye yazmıştı.
yeni oranları ve bankaları yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkürler.
emeklerinin karşılığını şimdiden peşin ödeyelim.
-

Originally Posted by
servetbey
Olur.. isteriz..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri