Sayfa 76/367 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Alıntı Originally Posted by TALEBE Yazıyı Oku
    Ulusalcılar da gelse, küreselciler de gelse biz tuvalet kâğıdı mı olacağız....?
    Ayva...yı.... yedık.....!

Hitler ölmemiş, ABD'de her iki kanatta da fikirleri yaşıyor diye okudum yazından....

Bu kısmı çok tuttum...

Ders 1 : Kendi orjinal silah sistemlerin şart. (Bu kolay)

Ders 2 : Daha önemlisi " dolar = rezerv para" sistemine alternatif, uluslararası bir takas aracı mutlaka üretilmek zorunda. (İşte bunu yapabilene aferin)
    umuttuğun bi şey var üstadım müsadenle bi eklenti
    şimcik bundan on sene evveli var
    frik vadisimi orlarda gittiydim turlan
    dediydiki rehber
    taş çağında orda siyah her ucu keskin sivri antimon mu antonit mi garip parlak siyajh taş var imiş dağlarda
    ordaki kavimlerde dağları ele geçirmeye birbirlerine dağ yamaçlarına koçlar gibi girerkene
    işin tuhafı -- biribirlerini gene biribirilerini daha iyi öldürmeye yaraycak olan bişey için katlediyolar ha :-)
    boşa yane beyhut iş, ulen insanolğlu sen ne kindar varlıksın
    velhasıl bu daş ı alıyon iplen ok a mızrak ucuna bağlıyon bıçak demir çelik maden ergitme daha yok o devir ve o vesile ile hamle edince rakibe tabi ucu sivri oduna nazaran daha iyi etki yapıyo
    yani bu devrin o daş ı uğruna ölünülecek meta da enerji
    enerji de fosil yakıt
    millet nuklierden ürküyo
    alternatif enerciler ise dişimin kovuğunu doldurmuyo rüzgar felan denince bnm aklıma enerciden ziyade ruzgar ercetin felan daha çok geliyo
    alternatifte bulamıyolar 2024 de guya avrupanın hakim ulkesi dizel araç üretimini durdurcakmış
    gelsin durdursun bugunden iddaa varım durdurabilemez. yani gelelim elektrikli araç fosaryasına . emperyaller işin kotusunu gelişmemişlere yıkar gene benzinli araca biner bi epey yıl daha
    ne o şarj etçem gitcem sonra bitçek şarjmı bekliycem ben bugun mesela 350 km yol yaptım geldim bunu elektiriklen yapaman ah keşke olsa
    neyse demek istedğim yazdığım bu 3. ilave madde enerji yoksa sizin talebe halinizle bilader yazdığınız ilk iki madde de az hükümsüz gibi ya da ben oyle fikren bişeyler karaladım iyi pazarlar

şimdi gelek işin medeniyet boyutuna
    avrupalı at gibi dunyayı gezer
    cinli goruyom her tarafta istanbulda
    ulen olum zate bi sıkımlık kurşununuz var paranız yani
    avrupalıyı taklit edip medeniyeti oyle kazanımlayamazsınız bizde muhtemel bunların uçağına seyahat acentesine ödenek felan ödüyoz bize de yazık yahu
    avrupalıda para gani biz ve çinli artık ne düşünüyosak
    paran(m)ız cebimizde kalsın sonra çook lazım olucak Bana ele gelio Valla ne bilim içimdeki hissiyat gez gez medeni ol atda geziyo medenimi değil e o zaman daha ne sovan acı gerçekler acı sovan gerçekmi oluyodu

dostluk iyidir paran varsa
    yoksa dostlukla para edinemen
    yeni alternatif inovatif şeyler yapman lazım
    hatta bi örnek
    öyle gariban tipler biliyomki gerçek hayatta evime zamanında gelmediler düşündüm niye
    devamında beni davet edip önüme bişey sunamayacaklarından
    helal dedim adamlara
    yani ilerisi için plan yapmak bu değilse nedir
    plan herşeydir
    tabi b c d e yumuşak g ye dek planın olcek ötesi luzumsuz

4. Herşey tamam da şu Ecevit öncesindeki Ulemaları söylemedin?
    İsmet Inonü, Kazim Karabekir, Prof.Sadi Irmak, Recep Peker, Prof.Fuat Köprülü, Şemsettin Günaltay, Prof.Nihat Erim, Prof.Hifzı Veldet Velidedeoğlu, Hasan Fehmi Güneş, Önder Sav...Unuttuklarim olsa da, gecmisten gunumuze aklima ilk basta gelenler bunnar...
    @erefefik

5. huberleri ve analezleri alalım...

Ulen hepi ne doyumsuzsun okumuyongu yokariyi beni engelledingi analiz değil babaliz babalizin agababasi oku işte bu yazım ayvagubek üstada nispet teşkil etmes. Bizimkisi draft taslak aq :-)

Onları onbeş güne onyuzbinmilyon byn noronumla bilmemkac yapay zeka saldırısına karşı koyup tasarladım noktalama yok boşver ama tarih akışını değiştirir tavsiye degil

Bi üst msj dalga degil

Sayfa 76/367 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •