Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bir gun zamanin olursa bir git bak sirketlerin holdinglerin hastanelerin bankalarin yonetim kurullari mudurleri sahiplerinin ismine sonra gecmislerine bak

%99 ABD den donme

Mankenlere sanatcilara bak kime bakarsan bak hep ABD

Ben boyle cok kisiyle tanistim TR de tatildeyken. Cevaplari hep ayniydi: Bir dahami Amerika, ASLA

Ama akin akin insan geliyor Turkiyeden Amerikaya. %99'u Turkiye nin moloz takimi
    Ben bu yaklasiminizdan birsey anlayamadim. Insanin dogdugu, buyudugu ve butun arkadas ve es-dostunun oldugu topraklara donmesi farkli bir olay; sadece ona bakarak "Turkiye'de hayat, Amerikadan daha iyi, daha guzel, daha guvenli, daha mutlu vs" demek bambaska bir olay.

Sizin bu memleket sevdasini takdir etmekle ve makul bulmakla beraber, ikide bir "Turkiye'de hersey cok daha guzel" demeniz bana cok trolce geliyor. Mantikli degil soyledikleriniz. Bunu siz de biliyorsunuz ama israrla devam ettirmenizin motivasyonunu anlayamadim. Arada minimum 300 sene var demistim gecen birisine. "Abartma" dedi bana. Bakin, 1800 lu yillari anlatan filimlerde bile, hirsiza, rusvetciye, tecavuzcuye "eyvallah" dememisler bu ulkede. Al sana 200 yillik fark. Ama biz daha adamlarin ulkeyi kurduklari hukuk duzenine ulasamadik ki. Adam gozunun onunde hirsizlik yapiyor, aldigi rusvetler kameralarda butun ulkeye gosteriliyor. Sonra kalkip; "Bize darbe yaptilar" diyor, ve eline bir Kuran-i Kerim alip okuyunca, ak-pak olabiliyor. Yada kameralari pesine takip bir Cuma'ya gidince, hersey tertemiz oluyor.

Siz hic Amerika tarihinde buna benzer birsey okudunuz mu? Yada hic Amerika tarihini okudunuz mu? Hatta tarihten vazgectim, siz hic kitap, gazete, brosur vs okudunuz mu?

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    ...
    Sizin bu memleket sevdasini takdir etmekle ve makul bulmakla beraber, ikide bir "Turkiye'de hersey cok daha guzel" demeniz bana cok trolce geliyor. Mantikli degil soyledikleriniz. Bunu siz de biliyorsunuz ama israrla devam ettirmenizin motivasyonunu anlayamadim....
    Bu arkadaşın durumu şu; zamanında herkes gidiyor, çok para kazanıyor diye Anadolu'nun en ücra köyünden kalkıp Almanyaya giden ama oranın kültürüne ayak uyduramayan para da tatlı geldiği için bırakıp gelmeyen, her fırsatta TR yi öven ama geri gelse en çok şikayetçi olacak olan gurbetçiler gibi.
    Bu yazdıklarının memleket sevdasi vs ile ilgisi yok. Sadece oraya ayak uyduramadığı, orda ot gibi yaşadığı için TR de herşey mükemmel sanan biri.
    TR ye gel dersin emekliliği bekliyorum vs der. Çünkü tr de iş yok bunu bilir. Ve ikinci olarak emekli adam demek devlet ile en az işi olan adamdır. En kötü iktidarda bile maaşını aldığı sürece mutlu olur.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Bu arkadaşın durumu şu; zamanında herkes gidiyor, çok para kazanıyor diye Anadolu'nun en ücra köyünden kalkıp Almanyaya giden ama oranın kültürüne ayak uyduramayan para da tatlı geldiği için bırakıp gelmeyen, her fırsatta TR yi öven ama geri gelse en çok şikayetçi olacak olan gurbetçiler gibi.
    Bu yazdıklarının memleket sevdasi vs ile ilgisi yok. Sadece oraya ayak uyduramadığı, orda ot gibi yaşadığı için TR de herşey mükemmel sanan biri.
    TR ye gel dersin emekliliği bekliyorum vs der. Çünkü tr de iş yok bunu bilir. Ve ikinci olarak emekli adam demek devlet ile en az işi olan adamdır. En kötü iktidarda bile maaşını aldığı sürece mutlu olur.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •